Sutil, Yeteneğinin Farkına Varıldığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Force India takımı bu sezon büyük bir gelişim kaydetti ve düzenli olarak puan kazanabiliyor. Alman sürücü, 22 puanla şampiyonada 10. sırada yer alıyor.

Sutil “Küçük bir takımda düzenli olarak puan almak güzel bir şey. Force India hâlâ en küçük takımlardan birisi. Daha puanlar kazanabilir ve iyi sonuçlar alabilirim. Sonunda bunun hakkında herkes istediğini düşünebilir.”

“Ben mutlu olmalıyım. Kendimi mutlu etmem çok zor. Her zaman önce kendime, hatalarıma bakarım ve mümün olduğu kadar analiz ederim. Ancak bir çok yarışta ‘Tamam, elinden gelenin en iyisi buydu’ dediğim oldu ve o zaman mutlu oldum.” dedi.

Sutil, daha iyi bir araçla hayatın daha da kolaylaştığını, geçen seneki kötü araçla iyi sonuç almak için çok fazla zorlaması gerektiğini söyledi.

Sutil “Geçen sene, bazen iyi sonuçlar almak için çok fazla riske girmem gerekiyordu. Ancak bazen kahraman oluyorsunuz ve kötü bir aracı ilk çizgiye yerleştirebiliyorsunuz. Bu işler böyle. İstikrarlı bir araca ihtiyaç duyuyorsunuz ve yeteneklerinizi göstermek için iyi bir araç gerekiyor. Bu sır değil.”

“Bu sene iyi bir aracım var ve bu yüzden istikrarlı performans gösterebiliyorum. Bunun mümkün olduğunu biliyorum ve limitlerin üstünde zorlamam gerekmiyor.”

“Geçen sene durum farklıydı. Oldukça kötü bir araçla başlamıştık ve bazen podyuma çıkabilecek derecede iyi bir araçla bitirdik. Bu çok hızlı olmuştu ve bazen o durumlarda ne yapacağınızı bilemeyebiliyorsunuz.” dedi.


Yorumlar

  1. Bir gün Mclarende görmek istedigim plotlardan birisi 😀

  2. Adrian Sutil; Liuzzi ile karşılaştırılamayacak kadar hızlı ve çok daha komple bir pilot. Liuzzi ile karşılaştırmak hata bence. Hem yarış hem de sıralama performansı çok daha iyi ondan.

    Umarım gelecek sezon çok daha iyi takımlarda yer alır.

    Romain Grosjean'ın dediğine de aynen katılıyorum.

  3. bence force india'da harcanıyor büyük bir takıma gitmeli rosberg'den aşağı kalır bir pilot değil kanımca

  4. Force India için güzel olan haber Vitantonio Liuzzi'nin de 11. sırada olması klasmanda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir