Basın – Raikkonen 2 Senelik Anlaşma İmzaladı

yazar:

kategori:

Raikkonen’in adı ralliye ilk geçtiği zamanlarda 2011’de Red Bull’la Formula 1’e geri dönüş yapacağı şeklinde anılıyordu ancak Red Bull takımı, mevcut sürücülerini korumak istediğini açıkladı.

Haberlere göre Raikkonen anlaşmayı imzaladı ve bu anlaşma temmuz ayında açıklanacak. Bu haberler Raikkonen’e sorulduğunda ise Fin sürücü gülerek “Her şey mümkün.” dedi.

Raikkonen’in WRC’de aldığı en iyi sonuç, Türkiye Rallisi’ndeki 5.lik oldu.

 


Yorumlar

  1. Tolga Soydan avatarı

    her şey mümkün

  2. Red Bull Webber ile anlşatığını açıkladı.Herkes için hayırlısı olsun …

  3. imzaların atıldığı resmen açıklanmadan inanmam.hala bi umut var

  4. Trf1 de en eskilir çok iyi bilir önce basında yer alır sonra gerçeği resmiyete dökülür.. Beyler kendimizi kandırmayalım kimi f1 e çok zor döner..

  5. bence bilerek böyle yazıyolar seneye f1e döncek.

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kimi bu kararı vermişse demek oluyorki sıkılmamıs WRC den memnun kalmıs ama ne kadar basarılı olur bilemem ama biz onu f1 de tanıdık wrc farklı bir senaryo o yuzden bence kimi Wrc de yarisarak kariyerinde değişikler yapmak istiyor yani her sporun tadına bakmak istiyor belki ilerde daha kendini geliştirirse ilk 3 u opynabilir dicem ama zor bu ralli baska bir sey f1 benzemez o bakımdan en buyuk dileklerimle kimi yi en kısa zamanda red bulla f1 cagiriyoruz.

  7. Ehhhhhhhhh be rai eehhhhh oldumu simdi ya

  8. Oliver Quesnel söylemişti.Bncede Oiger geçmeli fabrika takımına.Çok büyük bir yetenek.Loeb'in kariyerini geçebilecek tek pilot olarak gösteriliyor.

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Kimi eğer bu haber doğruysa fabrika takımına geçemez.Çünkü seneye Oiger'in ana takıma geçeceği açıklandı.Sordo ise ana takımda 3. araç olarak devam edebileceğim söylendi demişti :S

    kimmppa senin bu söylediklerinden yola çıkarsak Raikkonen eğer anlaşmayı imzaladıysa junior takımda mı devam edecek?

  10. inci incili avatarı

    bu haber doğru çıkarsa hiç şaşmam. her zaman bir f1 şampiyonluğu istediğini söyleyip dururdu. şampiyon olduktan sonra da ne zaman emekli olacak diye haberler çıkıyordu.wrc'nin de tadını aldı. bırakmak istemeye bilir.

  11. Hangi habere inanacağımızı şaşırdık.Açıkçası artık kabak tadı vermeye başladı.Bir haberde menajeri asla asla demeyin diyerek dönebileceğinin sinyalini veriyor.Başka bir haberde Mark'ın eski takım patronu ile konuştuğunu Red Bull ile anlaşamazsa emekli olabileceğini yazılıyor.Başka bir kaynak ise padoktaki kulislerden Raikkonen'in geleceğini söylüyor.Sürekli birbiriyle çelişen haberler çıkıyor.Bilgi kirliliği oluşuyor.Gönlüm Kimi'nin F1'e dönmesi yönünde ama artık çok da umrumda değil.

    @raikkonen_the_best_of_f1
    Dani-Kimi-Seb yazmasının nedeni Citroen takımından etkinliğe katılan pilotlar olmasındandı.Ayrıca Kimi eğer bu haber doğruysa fabrika takımına geçemez.Çünkü seneye Oiger'in ana takıma geçeceği açıklandı.Sordo ise ana takımda 3. araç olarak devam edebileceğim söylendi demişti :S

  12. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    daha önce bi haberde de Webber'in anlaşmasının Silverstone'de açıklanacağını okumuştum bu da 11 temmuz'a geliyor
    iki anlaşmanında temmuzda açıklanacak olmasına dair çıkan bu haberler belkide gerçekten doğruları işaret ediyodur :/

  13. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    doğru bi haber olmamasını çok isterdim ama bence malesef doğru geçen yarışta Citroen'in aracının üstünde "Dani-Kimi-Seb" yazdığını gördük boşuna değildi ve ben daha önce Raikkonen'in basının sorularına gülerek cevap verdiğini okumamıştım
    artık bize düşen temmuzu beklemek

  14. İnşallah doğru bir haber değildir,ve Raikkonen gibi bir değeri tekrar f1 de görürüz,tamamen kişisel görüşüm Redbullun seneye bir pilotuyla yollarını ayırabileceğini sanıyorum,Redbull pilotları şampiyon olsa bile eleştirilecekler çok kolay bir şampiyonluğu zora soktukları için ayrıca Mclaren Türkiyede onlara çok büyük bir tehdit olarak gözüktü,çok ufak bir kıpırdanmayla Ferrarininde bu yarışta olabileceğini düşünürsek her şartta Redbull pilotları zorda kalabilir o zamanda aynı pilotlarla devam edeceğiz sözünü Redbull yiyebilir.

  15. raıokenen'cılerın gozu aydın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir