Şampiyonluk Hayali Kuran Raikkonen: "Ralli Daha Eğlenceli"

yazar:

kategori:

Red Bull sponsor etkinliğinde konuşan Raikkonen, F1’e dönüş için “Her şey mümkün.” dedi

Kendisini F1 pilotu olarak hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine Raikkonen “Geçmişte bu böyleydi ve bitti. Bunu özlemiyorum.”

“Şu anda yaptığım işi ve tüm çevreyi seviyorum. Ancak öğrenmem gereken çok şey var ve yaptığım işte iyi olmak istiyorum.Rahat bir şekilde çok fazla ilerleyemezsiniz.” dedi.

Gelecekte ralli şampiyonu olmak isteyip istemediğinin sorulması üzerine Raikkonen “Kimse geleceği göremez ancak bunun bir hayal olduğu gerçek.”

“Şu anda öğrenme zamanı; Formula 1 geçmişimin bana bir zararı yok.” dedi.

Raikkonen ayrıca rallinin F1’den daha zor olduğunu söyledi.

Raikkonen “Zor çünkü sürekli değişiyor; hava, yol, zemin. Esnek olmanız ve sürekli, hızlı bir şekilde cevap vermeniz gerekiyor.”

“Ralli daha eğlenceli. Çünkü her zaman yeni mücadeleler var.” dedi.


Yorumlar

  1. jet man sonuna kadar katılıyorum. fernandoyu aldı da bir işe yaramadı, taraftar kazanmadı ama düşman kazandı, şampiyon değil bu gidişle 2-3. bile olamayacak, kankasıyla yaşayacağı güzel anıları mahvettin, 3 yılı tamamlayacak olan olgun bir ekip olan massa-raikkonen ikilisini mahvettin.

  2. kimi nin f1 de olmamasının baş sorumlusu di montezemelo denen adamdır.Allah tan korkmaz kuldan utanmaz adam

  3. Ah be kimi ah biliyorum orda mutlusun ama ben f1 de mutlu degilim allahtan efsane varda isin zevki cikiyor birde hamilton yoksa bizim takimda zaten dokuluyor don geri ya

  4. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    zaten ümidim yoktu döneceğinden herneyse nerde mutluysan orada kalman daha iyi zaten.Ruhsuz halinle f1 e dönmendense orda eğlenmene bak ice man,belkide en yetenekli pilotlardan biriydin ama iştee demekki heyecan kalmayınca olmuyor be kimi,ben seni herzaaman mclaren yıllarınla hatırlayaacam.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    F1'i istemiyor ve özlemiyor
    herşey mümkün olduğu halde geri dönmüyosa artık arkasından üzülmek gerekmez WRC için hayaller kurmaya bile başlamış ve bizimde bu hayallere ortak olup onun yükselişini alkışlamamız ve desteklememiz gerek

  6. inci incili avatarı

    gerçekten eğlendiğinde başarılısın. nerde eğleniyorsan orda kalmalısın.

  7. Burak Soylu avatarı

    kalite pilotları ( JPM Kimi ) elinde tutamayan F1 in kaybıdır bu 2 pilot.. eğer bu sene bu 2 adam da burda olsaydı çok daha ilginç bi sene olurdu.. JPM ve Kimi günündeyken ne webber in ne button ın esamesi okunmazdı ama gelin görün ki meydan onlara kaldı :S

  8. İnsan zevk aldığı haz duyduğu işi yapmalı kimide bunu yapıyor f1 e karşı hiç bir ilgisi kalmamış gibi

  9. Biz f1 severler seni orada değil gerçek yerinde görmek istedik ama hayırlısı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir