Barrichello, Kanada Öncesinde Deneyimine Güveniyor

yazar:

kategori:

Barrichello “Ben dahil herkes, tekrar Kanada’ya gidiyor olmamızdan dolayı mutlu. Daha önce burada 16 kez yarıştım ve çok deneyimim var. Bunun da avantaj sağlaması gerekiyor çünkü burası kolay bir pist değil.”

“Gilles Villeneuve bir yol pisti, çok fazla yol tutuşu yok ve dar, bu yüzden İstanbul’a göre tamamen farklı ve çok farklı aerodinami paketi gerektiriyor.”

“Bu yarış için bazı yeni parçalarımız var ve takımın performansı geliştirmek için çok çalıştığını biliyorum.”

“Burada bazı podyum sonuçlarım olduğu için ve pisti sevdiğim için, tamamen iyimser şekilde, iyi sonuç almayı umarak gidiyorum.” dedi.

Nico Hulkenberg “Bu sene yaptığımız bir çok yarış içerisinde, Kanada’ya ilk ziyaretimi gerçekleştireceğim ancak bir çoğuna göre daha heyecanlıyım çünkü herkes oradan övgüyle bahsediyor.”

“Buna rağmen etrafa bakmak için çok zamanımız olmayacak çünkü performansımızı geliştirmek ve Türkiye’den daha iyi bir yarış çıkarmak için çok çalışmamız gerekecek.”

“İyi bir şekilde hazırlanmak için geçen haftalarda çok sıkı çalıştım. Mühendislerimle fabrikada pist bilgileri üzerinde çalıştım ve piste alışmak için simülatörü kullandım. Normal zinde kalma çalışmalarımın dışında, piste çıkmadan önce yapabileceğim sadece bunlardı.”

“Williams’ın Montreal sonuçları iyi ve takım, Kanada’nın gereksinimlerine uygun paket hazırlamak için çok çalıştı. Bu yüzden olumlu bir hafta sonu olmasını umuyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir