Grosjean: Sorun Olursa Ferrari Hızlı Şekilde Tepki Verecek

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Ferrari desteğiyle birlikte olası sorunları daha hızlı çözeceklerini düşünüyor.

Haas bu yıl tarihindeki ilk Formula 1 yarışına çıkıyor ve özellikle Ferrari ortaklığıyla birlikte kendinden emin görünüyor.

Grosjean “Yanılıp yanılmadığımı ilk kez burada göreceğiz. Yaptığım seçimden dolayı pişman değilim ve bunu burada herkes görecek”

“Yaptığım seçimden mutluyum. Haas’ta iyi karşılandığımı düşünüyorum. Yeni bir takımız ve zor zamanlarımız olacak. Ama büyük zamanlarımız da olacak. Gülümseyerek işimizi yapmaya devam edeceğiz”

“Haas, Ferrari ile teknik anlaşma yaparak çok akıllıca davrandı. Mercedes de Manor ile aynı şeyi yaptı”

“Eğer bir sorun varsa Ferrari hızlı şekilde tepki verecek. Bu takıma katılmamı sağlayan en önemli etkendi. F1’e yeni katılan takımlar daha az sorun yaşamalı” dedi.

Gelecekte Ferrari’ye gidip gitmeyeceği sorusuna Grosjean “Elbette bir gün Ferrari’de olup olmadığımı göreceğiz. Her sürücü Ferrari hayali kurar” cevabını verdi.


Yorumlar

“Grosjean: Sorun Olursa Ferrari Hızlı Şekilde Tepki Verecek” için 2 yanıt

  1. Biraz da Haas’ın kendisinden bahset müdür, Ferrari için oraya geçtiğini herkes bilse de, yarıştığın takımın adı Haas, o adamlar daha çok emek veriyor, maaşını da onlar ödüyor. Ayıp denen birşey var.

  2. Kopekler gibi pisman olucaksin renoyu biraktin sampiyonluk sansin gitti. Ferrari icinse riccardo verstappen hulkenberg isimleri geciyor. 2. Plot arayisina girerse ferrari tercih edilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir