Aston Martin, Red Bull Anlaşmasını Açıkladı

yazar:

kategori:

Aston Martin az önce yaptığı açıklamayla beraber Red Bull ile anlaştığını doğruladı.

Bu sabah açıklama yapan Aston Martin, Red Bull ile Formula 1’e geri döneceğini duyurmuştu.

Bu anlaşma kapsamında Aston Martin ismi Red Bull’un sidepodlarının arkasında ve logosu bu hafta sonundan itibaren Red Bull aracının burnunda yer alacak.

Aynı zamanda Red Bull ve Aston Martin arasında spor otomobil anlaşması da yapıldı. Adrian Newey tarafından tasarlanacak ‘hiper araç’ AM-RB 001 ismini alacak.

Aston Martin Ceo’su Andy Palmer “Formula 1, Aston Martin markası için küresel bir sahne sunuyor”

“Bu ortaklık Formula 1’den daha fazlasını sağlayacak. Aston Martin ve Adrian Newey bu süreçte bir Hiper-Araç tasarlayacak”

“Aston Martin ve Red Bull arasındaki anlaşma bizi heyecanlandırıyor. Spor otomobil tutkunlarına heyecan verici bir araç yaratmak içi sabırsızlanıyoruz” dedi.

224544480e568b4471ee8a21894cf352 d4d82813afe2412ca429e9330d21ddd9


Yorumlar

“Aston Martin, Red Bull Anlaşmasını Açıkladı” için 6 yanıt

  1. Red Bull aracı gerçekten çok güzel..

  2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Hintli bir pırasa kardeş söyledi,vijay mallya bu haberi duyunca sabah saatlerinde kalp krizi geçirecekmiş, ancak hastane masrafı fazla çıkar diye geçirememiş.ee tabi şimdi aston martini takımı almayınca garibimin takımı elinde kaldı o kadarda borcu var, kestaneyi.çizdirecek 60ından sonra, ya öyle padokta viski içerken iyiydi *t şimdi git Hindistan da seni bir güzel öttürsünler ? nedir yani..

  3. Adamlar pazarlama dehası. Farklı birşey beklememek lazım.

  4. Su redbullu begenmiyoruz icicek firmasi falan diyoruz ama adamlar ugrasiyor ya.

    1. İçecek firması olmalarına rağmen Formula 1’e otomotiv devlerinin yapmadığı yatırımı yaptılar. Biz takdir edeceğimize sövüyoruz.

  5. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Sidepod’un arka kısmıda çok garip durmuş. Şu Kırmızı şeritlerin olduğu bölüm olsaydı daha güzel olabilirdi. Yada Siemens oraya yerleştirilseydi. Bilemiyorum ama griddeki en güzel araç RBR ve STR şu anda. Adamlar görsellik işini herkesten 1 gömlek üstün yapıyorlar.

    Renault’un sarı tasarımı geçiciymiş. Bahreyn’de “art car” şeklinde bir tasarım hedefliyorlarmış. F1 komisyonundan geçtiği sürecede sürekli değişebilirmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir