Mercedes Sponsorları Hamilton’ın Tavırlarından Şikayetçi

yazar:

kategori:

Mercedes’in giyim sponsorları Hugo Boss ve Puma, Lewis Hamilton’un tutumundan şikayetçiler.

Moda meraklısı Lewis Hamilton, özellikle Mercedes döneminde giydiği kıyafetler ve katıldığı etkinlikler ile dikkat çekiyor.

Spor kıyafet devi Puma ve Hugo Boss, Mercedes’e sponsor olarak ödeme yapınca pilotların kendi kıyafetlerini giymesini bekliyorlar.

Caroline McGrory “Sürekli takip ediyoruz. Her yarış hafta sonu Lewis’e Louis Vuitton’un parlak sarı ayakkabıları yerine Puma spor ayakkabılarını giymesi için mesaj atıyorum.” dedi.

Hamilton geçtiğimiz günlerde rakip markaların defilesine katılınca Hugo Boss tarafından aranmış.

McGrory “Şuanda farklı tarzlar deniyor ve moda gösterilerine katılıyor. Lewis geçenlerde Alexander McQueen’in defilesine gitmiş ve Hugo Boss’tan neden orada olduğuna dair bir telefon aldık. Ancak bunu kişisel zamanlarında yapıyor ve bunu yapmaya hakkı var”

“Cevap ise ‘Ama ince bir çizgi var. Tüm diğer modacılar hakkında daha çok tweet atmak yerine Hugo Boss hakkında güzel birşeyler söyleyebilir’ oldu” dedi.

Sürücüler bu sponsor anlaşmalarından herhangi bir para kazanmıyor.

McGrory “Bu anlaşmalar sürücülerin kişisel anlaşmalar yapmasını engelliyor. Onlar herhangi bir para kazanmıyor ve genelde mutsuzlar” dedi.

Anlaşma kapsamında takım içerisindeki herkes bu kurallar uymak zorunda.

McGrory “BlackBerrys anlaşması yapıldığında takım patronlarının elinde Iphone vardı. Halka açık yerlerde ise BlackBerrys kullanmaları gerekiyordu” dedi.


Yorumlar

“Mercedes Sponsorları Hamilton’ın Tavırlarından Şikayetçi” için 6 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    McGrory “BlackBerrys anlaşması yapıldığında takım patronlarının elinde Iphone vardı. Halka açık yerlerde ise BlackBerrys kullanmaları gerekiyordu” dedi.

    Takım patronları bile sponsorluk anlaşmalarına uymazken pilotların uymasını beklemek saçma olur.

    Sponsor etkinliklerine gitmek zorunda pilotlar. Ama başka bir organizasyona katıldı diye de bir şey diyemezsiniz adamlara.

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Saçmalık. Adama sponsor değilsin ki senin ürünlerini giymek zorunda olsun.

    Bu şunun gibi: Beşiktaş’ın ana sponsoru Vodafone, futbolcular Turkcell kullanıyor diye şikayet etmek gibi. Senin zaten yarış hafta sonlarında markan sürekli ön plana çıkıyor. Lewis’in Puma ya da Hugo Boss giyme zorunluluğu yok. Giymesini mi istiyorsun? O zaman verirsin parasını adam da giyer.

    Zamanında sigara sponsorları varken her pilotun sigara içmesi mi gerekiyordu?

  3. Anlaşma pilotların kişisel özel hayatını kapsamıyorsa hiçte şikayet etmelerine gerek yok. Ha dersenizki sponsor etkinliklerine katılmıyor katılsada sorun yaratıyor bunda sonuna kadar haklısınız.

  4. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    classy guy 🙂

  5. Çok sacma tabıkı adam para almayınca vede urunu begenmeyınce kullanmak istemıyor olabılır zengınde olunca begendıgı seylerı gıymek ıstıyor bızım gıbı ınsanlar olsa bedava vermısler deyıp ve maka deyıp gıyerdık

    1. Takımın menfaatini savunacaklar eşşşşekler gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir