BMW, Bir Şey mi Gizliyor?

yazar:

kategori:

Sezonun açılış yarışı Avustralya’daki haftasonunun en heyecanlı söylentilerinden biri de BMW’nin yapabilecekleri. Blick, Bild ve Auto Motor und Sport da dahil olmak üzere Avrupa’nın seçkin yayınları, Hinwill orijinli F1.08’in bu sene Ferrari ve McLaren ile başa baş bile olabileceğini ifade ediyor.

Bu yayın organları Nick Heidfeld ve Robert Kubica’nın, yakın rakipleri ile birlikte yakıt yükü az bir şekilde neredeyse hiç yan yana gelmediğini ifade etti. Takım; geçen ay özel bir test için Valensiya’da, tur zamanlarıyla ilgili bilgileri kısmen duyurdu. Örnek olarak Auto Motor und Sport, Valensiya’da Heidfeld ve Kubica’nın bir çok turunun Ocak ayı sonlarında Heikki Kovalainen’in en iyi tur derecesinden daha iyilerine imza attığı gizli simulasyonları olduğunu belirtti.

İsveç gazetesi Blick ise Willy Rampf’a, BMW’nin kış testlerinde bir şeyler saklayıp saklamadığını ve ilk sıralamalarda en önce olup olamayacağını sordu. Gelen cevap ise şüpheleri gidermiyordu.

Rampf: "Yorum yok. Göreceğiz" dedi.

Takım patronu Mario Theissen de Perşembe günü mühabirlere, BMW’nin zafer hedefinin bu sene sonlarına kadar bekleyebileceğini söyledi.

Theissen: “Bunu bana soruyorsanız, henüz orada olmadığımızı söyleyebilirim"


Yorumlar

  1. Valla yarın yarışta ne yaparlar bilemiyorum ama sıralama performansları mükemmele yakındı, helal olsun.. Gerçi Kubica yine aynı şeyi söyledi basın toplantısında, bu seneki araçta denge tutturmak çok zor bizim için dedi ama anlaşılan Avustralya'da ayarları gayet başarılı. Tebrikler BMW.

  2. mertcan mut avatarı

    yaa sabah yine ferrari ve mclaren den başka kimsenin bi iddaasının olmadıını goreceksiniz..

  3. McMerc bende sana katılyıorum 3. lük mücadelesi bu sezon çok büyük olacak. 1.likten daha çok 3.lük için sabırsızlanıyorum 😀

  4. Bence boşuna ümitlenmeyin, bunlar klasik sezon öncesi canı sıkılmış gazeteci geyikleri. Heidfeld daha en başında söyledi her şeyi açık açık ama apar topar üstü örtüldü tabi o açıklamaların. Yeni BMW'de denge sorunu var arkadaşlar, kış testlerinde baya hayalkırıklığı yaşadılar, hatta Heidfeld umarım sezon başına kadar istediğimiz yere getirebiliriz aracı gibi sorunlu araç sendromu içeren cümleler kuruyordu. Bence McLaren ve ferrariyle aradaki fark açılcak, BMW-Renault-William-RedBull iyice birbirlerine yaklaşıcaklar ve manyak bir 3.lük mücadelesi olacak. Bunu bi yere not edin arkadaşlar, sonuçta bir tahmin ama çok iddialıyım tahminimde =)

  5. Bu resim bana Esnek taban resmini hatırlattı 🙂

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    valla belli olmaz 3 takım şampiyonaya oynayabilir.

  7. keşke böyle bir sürpriz yapabilseler cidden 😀

  8. ovvv desene tahminim doğru gibi.bmw hep dolu depo çıkıyor piste.boş depo ile ne kadar hız yapar siz düşünün.inşallah öndeki ikiliye kafa tutarlar.

  9. huuuuuuuu:S mumkun:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir