Hamilton: "Kanada Sanki Bizim Aracımız İçin Yapılmış"

yazar:

kategori:

İstanbul’daki yarışa kadar herkes Red Bull’un durdurulamayacağını düşünüyordu ancak Türkiye’de Mclaren’in yaptığı atılım herkesi şaşırttı.

Sıradaki yarış Kanada’nın yapılacağı Gilles Villeneuve pistindeki uzun düzlüklerle birlikte Mclaren’in F-kanalı, Mercedes motoru ve Mclaren güncellemeleri, Hamilton’u yine ön sıralarda mücadele ettirebilir.

Speedweek’e konuşan Hamilton “Montreal’e uçuş sırasında gülmemek zor olacak.”

“Şu anda iyi pozisyonda olduğumuza emin oldum. Araç oldukça dayanıklı ve hızlı ve pist sanki bizim aracımıza göre yapılmış. ” dedi.


Yorumlar

  1. ayrıca son bir haftadır ferrariden herkes umudunu kesmiş gibi görünüyor. ferrarinin türkiye performansını geçici olarak görüyorum. belki canada yarışında da iyi sonuç almayacak gibi görünüyor. ama ben yinede en kötü ihtimalle 3. takım olacağına inanıyorum. avrupa gp den itibaren yine ferrari ve rbr ye uyacak pistler çoğunlukta. ferrarinin tek problemi var oda F KANAL a takmış olmaları…

  2. ben kanada için ferrari'yi göz ardı etmemek lazım derim. ferrari herkesi şaşırtacak kadar güçlü olacak gibi bir his var içimde. bakalım hayırlısı.

    yalnız, s.stone pistinde adeta uçan bir red bull göreceğimiz kesin. tam red bull aracına uyan bir yer olacak. bu yüzden, kanada ve valensiya'da mclaren ve ferrari, mümkün olan en çok puanı almaya çalışmalı.

  3. canada mclaren için uygun olabilir ama bundan sonra rbr nin yine güçlü olacağı pistler çoğunlukta.
    evet mclaren burada iyi bir yarış çıkaracağa benziyor ama bu f1,
    bazen favori pistte bile puan alınamayabilir.

  4. Hamiltonun bu yorumu çok mantıklı degil çünkü bu F1 yani , bakım redbulla ilk 6 yarışta tüm araçlardan 1 sn hızlıylardı ne oldu sadece 2 veya 3 yaış yazandılar .
    Birde konustugumuz Canada üstüne üstlük yağmurlu Canada , tahmin yapılmasının en zor oldugu yerlerden birisi .

  5. Bu sözlerim kesinlikle Mclaren veya Lewis taraftarlarına değil çünkü Lewis'in söylediklerine noktasına virgülüne kadar katılıyorum sıralama turlarında Red Bull'a baş edemeyebilirler ancak yarısta hemen hemen aynı gucte olacaklardır sözlerim diğer takım taraftarlarına…Bir Red Bull'un üzerinden çekin ellerinizi ya :))) Red Bull kadar yıpratılan bir takım daha yok ama Red Bull her pistte her sartta en ıyı oldugunu kanıtlıyor ve kanıtlamaya devam edecek her yarıs aynı muhabbet Red Bull'u ezcez biçcez yok etcez 🙂 Red Bull'u izlemeye devam edin

  6. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    gecen bı yorum yaptım favorim artık lewis. mcalrenin gelişimi ve onun yeteneği olunca redbull felan duramaz 🙂 ancak alonso :p oda arac kotu saten nese lewis canada da bu sölediklerinden sonra yarış zaferi beklememek biraz aptalca olur.

  7. henüz piste bile çıkmadan bu kadar beklenti yaratmazdı normalde hamilton, farklı bir şeyler var bence.

  8. Bu sezon Red Bull dışında ilk defa pole alan takım olabilir McLaren. Red Bull sıralamada kanatlanamayacak bu sefer.

  9. Bu sözlerden sonra galibiyet bekliyorum artık Lewis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir