Abiteboul: Renault’un Referans Noktası Red Bull

yazar:

kategori:

Renault’dan Cyril Abiteboul, Renault için referans noktasının Red Bull olduğunu söyledi.

Formula 1 gridinde Renault motoru kullanan sadece Renault ve Red Bull var.

Cyril Abiteboul “Pilotlarımız çok fazla tur atamadı. Ama Avustralya standartlarına baktığımızda çok da kötü değil. Dürüst olacacağım ciddi rakiplerimizden iki ya da üç saniye yavaş kaldık. Sıralamalarda neler olacağını göreceğiz”

“Neler olacak bilmiyorum tahmin etmek zor. Sorunlarımız muhtemelen şasi ile alakalı. Aynı motor ile Red Bull’un neler yaptığına bakıyoruz”

“Bizim için referans noktası Red Bull. Onlar büyük bir ekip ve iyi bir şasiye sahip. Bu açıdan sonuçları daha iyi karşılaştırabiliriz” dedi.


Yorumlar

“Abiteboul: Renault’un Referans Noktası Red Bull” için 5 yanıt

  1. Aynı motor? Renault Red Bull’a 2016 motorumu veriyor?

    @RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM cevaplarsa seviniriz 🙂

      1. Bire bir aynı motoru veriyoruz bire bir şampiyonluk kazanılan aynı teknik ekip farklı kıyafetler içinde. Bire bir şasinin doğrultusunda motor veriyoruz Renault ikinci bir yani müşteri motoru üretmenin yanlış olduğunu savunuyor. Kanada’ya gelecek olan motor güncellemesini alacaklar sezon içerisinde ne yapılacaksa alacaklar… Renault bunları mecbur olduğu için yapmıyor fes edilmiş bir anlaşma ve tekrardan yeni bir anlaşma yapıldı büyüklük Renault’da kaldı bir nevi…

        1. O zaman saygıyla eğiliyorum Renault’un önünde 🙂 Dün de bir yorum yapmıştım 2015 motoru verecekler süründürecekler diye onun içinde özür şimdiden 🙂

    1. Evet ayni motoru veriyor. Sozlesmeleri devam ettigi icin isteselerde eski ya da baska motor veremezler. Zaten eski motor vermek islerinede gelmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir