Perez ve Hulkenberg, Yoğun Bir Cumartesi Bekliyor

yazar:

kategori:

Sergio Perez ve Nico Hulkenberg Avustralya GP antrenman turlarını değerlendirdiler.

Nico Hulkenberg “Rüzgar ve yağmur nedeniyle gerçekten zor koşullar vardı. Rüzgar çok şiddetliydi ve araç çok fazla hareket ediyordu”

“Koşullar öğrenmek için en iyisi değildi. Sabah yumuşak lastikler üzerinde kısa bir çalışma yaptık. Ama daha çok ıslak zeminde tur attığımız için pek verimli bir çalışma olmadı”

“Öğleden sonra geçiş lastikleri ile çalıştık. Yarın yağmur yağabilir ve bu nedenle ıslak zemin performansı hakkında elimizde bilgi olsun istedik”

“Yavaş günlerden biriydi. Yarın yeni bir gün ve neler olacağını göreceğiz” dedi.

Sergio Perez “Değişken hava koşulları nedeniyle herkes için zor bir gün oldu”

“Seans kuru başladı ve kısa bir süre sonra yağmur geldi. Bu biraz sinir bozucu. Planladığımız herşeyi yapamadık.”

“Yarın neler olacağını veya havanın nasıl olacağını bilmiyoruz. Ama kuruysa sıfırdan tekrar başlayacağız ve çok yoğun bir gün olacak. Eğer yağmur gelirse bugün yaptığımız çalışma büyük fayda sağlayacak” dedi.


Yorumlar

“Perez ve Hulkenberg, Yoğun Bir Cumartesi Bekliyor” için bir yanıt

  1. Pist koşulları hiç de beklediğim gibi değildi, çok az tur atabildik, sezona yağmurla giriş yapmak bir yandan güzel oldu, mercedes hariç herkes diken üstünde şu anda. Son antreman ve sıralamalar hangi hava koşulunda olucak, yeni sıralama formatı neler getircek iki günlük bir çıkmaz var. Araç ilk sektörde gayet başarılı göründü, yağmur lastiklerini çalıştırmada büyük bir sıkıntımız yok gibi. Yarın kuru bir hava olursa nerede olduğumuzu daha net görebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir