Raikkonen: "Favori Değilim"

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, kendisini otomatik olarak bu senenin şampiyonluğu için favori görmüyor ve Avustralya yarışı öncesinde Ferrari’nin bir avantaja sahip olup olmadığını söylemek için erken olduğunu düşünüyor.

Perşembe günkü basın konferansında konuşan Fin pilot, McLaren’in 2007’de olduğu gibi Ferrari ile mücadele etmesini beklediğini fiade etti.

Sezona favori olarak başlayıp başlamadığı sorulan Raikkonen: "Hayır. Gerçekten henüz şampiyonaya başlamadığımızı düşünüyorum. Elimizden geleni yaptık ama takımımızda da iyi şeyler yapmayı bekliyoruz. Ama iki asıl takım var"

"Gerçekten herşey olabilir. İyi bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum ve geçen sene çok iyi bir atmosfere sahiptik. Bu sene de aynı olacağını düşünüyorum. Diğer takımlardan daha güçlü mü oluruz bilmiyorum. Çok fark olacağını düşünmüyorum"

"Söylediğim gibi iyi bir konumda olmalıyız. Söylemek için erken"

Raikkonen, Fernando Alonso’nun ayrılışıuna rağmen McLaren’in hâlâ en güçlü rakip olduğunu, İspanyol pilotun Renault’ta daha yavaş kalacağını ifade etti.

Alonso’suz McLaren’in daha zayıf olup olmadığı sorulan Raikkonen: "Bilmiyorum. Şüphesiz Fernando’yu daha hızlı göremem. Geçen seneki gibi hızlı bir araca sahip değil"

"McLaren, ne kadar hızlı olduklarını bilmiyorum. Gelecek bir kaç yarışta bunu göreceğiz ve onların ne yaptığını bilen bir çok insan olduğunu düşünüyorum. Onların güçlü olmasını bekliyorum"


Yorumlar

  1. gercekci olmasına bayılıyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir