Formula 1 Taraftarları Yüksek Kalitede Yayın İstiyor

yazar:

kategori:

Formula 1 Takımlar Birliği, F1 Racing ve LG’nin katkılarıyla düzenlenen ankette ortaya çıkan 2 önemli sonuç vardı.

Ankete 85.000’den fazla taraftar katıldı ve anketin sonucuna göre taraftarların HD yayın ve internetten yayın istedikleri belirtildi.

Ankete katılanların % 70’i HD kalitesinde yayın istediklerini söylerken % 44’ü de internetten yayın olmasını istediğini belirtti.

Bunun yanında ankete katılanların % 44’ü yarışların hemen ardından bilgisayarlarına indirmek istediklerini belirttiler. Bunun yanında yükselen çoğunluk internetteki topluluklara katılmak için büyük istek olduklarını ve cep telefonları için eklentilerin artmasını istediklerini de belirttiler.

Ankete katılanların % 84’ü bir sezonda en az 12 yarış izlediğini söylerken % 85’i yarışı baştan sona izlediğini söyledi.

Formula 1’i güncel olarak internetten takip edenlerin % 73 olduğu belirtilirken gazetelerden % 34, dergilerden % 24 ve  radyodan % 5 takip edildiği söylendi.

 

 

 

 

 

 


Yorumlar

  1. enzo ferrari avatarı

    hd yayın izlemek o kadar basit değil ve pahalı bişey.sadece lcd yada plazma almakla kalmıyor bi kere senin hd cihazın + trt nin hd yayın yapması gerekiyor.üstüne üstün hd yayın izlemek için aylık bir para ödüyosun çok pahalıya çıkar hd yayın izlemek türkiyede hd cihazlara nerden bakılırsa 500 tl nin altında değildir bide buna plazma yada lcd fiyatını eklersek çok lükse kaçar.

  2. öğrenci evinde saniyede 25 kare değil 9 kare bulursak biz onu birleştiriyoruz, geri kalan 16 kareyi hayal ediyoruz. mühendislik ve teknoloji bizim evde üst seviyede. trt sağolsun.

  3. Ben baska bir noktaya dikkat cekmek istiyorum “Ankete katılanların % 85'i yarışı baştan sona izlediğini söyledi“ Demek ki bazilarinin soyledigi gibi yarislar cok uzun degil, en son Montezemmello sikayet etmisti yarislar cok uzun Lemans ta degiliz diye, Bence yarislarin zamani gayet iyi, ne uzun ne kisa..

  4. bende az önce bakkaldan ekmek aldım bide çitlemek için çekirdek. plazma ne arar la öğrenci evinde 😀

  5. abimde lcd var hızlı hareketlerde donuk kalıyor plazma ya göre tabiki kişinin zevk meselesi filim izlemeyi çok severim megaherz yüksek olduğu için güzel verim alıyorum

  6. Formula 1 Taraftarları Yüksek Kalitede Yayın İstiyor

    Yoo, ben şahsen 1980'lerin trt'si gibi yayın istiyorum karlı karlı miss gibi. Hem teknolojinin de son noktası. Şaka bir yana, bu sene hiçbir yarışı tv'den seyretmedim, hep netten ya trt ya da speed tv ve türevleri. hangi linkte ne çıkacağı sürpriz oluyor çoğu zaman. İnternet yayıncılığına ağırlık vermeliler, gelecek internet tvlerde çünkü. Kimse yarış için televizyon aramak zorunda kalmamalı.

  7. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    TRT HD kanalı açıldı. F1 neden HD yayınlanamıyor anlamış değilim, motor sporlarının zirvesiymiş teknelojinin zirvesiymiş, komik ancak aptallara inandırırsınız bunu.

    Ayrıca arkadaşlar PLAZMA gerçeğe en yakın görüntüyü sunar özelliklede büyük ekranlarda SD yayın izliyorsanız plazmada en iyi görüntüyü yakalarsınız

  8. İnternet olayı biraz sakat gibi. Tv kanalları yayın hakkı için o kadar para verirken internet yayını sorun yaratır gibi. Belki internetten ücretli yayın yaparlar. Türkiye de F1 %99 internetten takip ediliyordur. %1 nerden takip ediyor ben de bilmiyorum 🙂 Haberde millet %34 civarında gazeteden takipo ediyormuş. Kıskandım valla bizde internet yoksa F1 yok Plazma LCD den iyi değil onu da söyleyeyim. Yüksek çözünürlük madem konu, LCD yi seçmek daha mantıklı olur. Plazma dan daha yüksek çözünürlüğü destekliyormuş LCD. Ama Plazma daha ucuz bu yüzden de tercih edilebilir.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    göreceli bir şey değil ya neyse

    "bende yeni 106 plazma aldım hemde lg markası"

    komiğime gitti sadece, plazma almış olman değil, bunu söylemen ve söyleyiş biçimin

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    göreceli bir şey değil ya neyse

    "bende yeni 106 plazma aldım hemde lg markası"

    komiğime gitti sadece, plazma almış olman değil, bunu söylemen ve söyleyiş biçimin

  11. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Plazma Bencede LCD den Cok Daha Verimli Cünkü Tepkime Süresi Ve Konstrati Cok Daha İyi…

  12. yusuf hitay bir tane numunelik buldum kardeş benim adıma lcd den daha iyi

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    @mcl_lewis_mercedes_benz

    plazmamı kaldı 🙂

  14. bende yeni 106 plazma aldım hemde lg markası ne var hd yayın olsa yine güzelde o zaman cam gibi oluyor kardeşim yayınların artık hani süper teknolojiniz çok zor sankide anket yapıyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir