Hamilton "Kovalainen Kozunu Göstermiyor"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton pazar günkü yarış için takım arkadaşı Heikki Kovalainen’in sorun olmayacağının garanti olmadığını söyledi.

Heikki Kovalainen dün yaptığı açıklamada yeni takımı Mclaren’de ilk yarışlarda pole pozisyonu için mücadele etmeyeceğini söylemişti.

Çaylaklık sezonunda 4 yarış kazanan Hamilton ise Kovalainen’in çok alçak gönüllü konuştuğunu söyledi.

Hamilton "Bence Kovalainen kozlarını göstermiyor ve biraz beklentileri düşürüyor. Herkes onun çok, çok rekabetçi olduğunu biliyor. En azından ben biliyorum ve yeteneği olduğuna inanıyorum. Onun beni, en az benim onu zorlayacağım kadar zorlayacağından eminim." dedi.

Hamilton ayrıca Kovalainen ile olan ilişkisinin Alonso’ya oranla daha aktif olduğunu söyledi.

Hamilton "O, takımda gördüğüm diğer pilotlarlardan çok daha fazla aktif. Onunla tenis, basketbol oynuyoruz ve form çalışmalarını beraber yaptık. Onun herşeye katılmasını görmek mükemmel." dedi.

 


Yorumlar

  1. Kovalainen şimdi üstünde baskı kurulmasını istemediğinden böyle konuşuyor. Kim istemez pole kazanmayı, kim istemez yarış kazanmayı? NEden geldin o zaman bu takıma diye sormazlar mı insana

  2. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Bencede endişe etmelisin çünkü heikki senden hızlı.Yabana atılacak bir pilot degil kesinlikle.hamilton Alonso ile baş başa idi , heikki de ilk sezonunda fisichella gibi eski bir pilotu malub etmiştir.Ve Renault a o araba ile tek podyumu(2.) getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir