Force India Pilotları Sıralama Turlarından Memnun

yazar:

kategori:

Force India’dan Nico Hulkenberg ve Sergio Perez, VJM09’un Avustralya GP sıralama turları performansını değerlendirdiler.

Sergio Perez “Sonuçtan memnunum. Ekip çok çalıştı. Çoğu şeyi ilk yarışa yetiştirdik. Konumumuz pek çok strateji içi elverişli”

“Yarın farklı lastik stratejileri izleyebiliriz ve bu nedenle dokuzunculuktan memnunum.”

“Yeni sıralama turları içi taraftarların reaksiyonuna bakmak lazım. Bu insanlar üzerinde daha fazla baskı yaratıyor. En ufak bir hatada nakavt oluyorsunuz.”

“Yarın ilginç olacağa benziyor. Bazı iyi puanlar için iyi bir şansa sahibiz” dedi.

Nico Hulkenberg “Yeni sıralama formatı yaklaşımımı etkilemese de üzerinizde olan baskı daha fazla oluyor.”

“Birinci ve ikinci seansta attığınız ilk turlar çok önemli. Sonuç olarak onuncuyum ve bundan memnunum. Stratejimizi değiştirebiliriz. Bu iyi bir sıra”

“Dün kimse uzun turlar atamadı ve bazı soru işaretleri var. İlk yarış her zaman içni öngörülemeyendir. Sıkı bir mücadele bekliyoruz. Çok puan kazanmak istiyoruz” dedi.


Yorumlar

“Force India Pilotları Sıralama Turlarından Memnun” için 2 yanıt

  1. Eski sıralama formatı olsaydı belki kötü diyebilirdik lakin yeni format ile Q3’e 8 pilot kalınca 9 ve 10. sıralar gayet başarılı geldi bana. Hız olarak iyi göründü araç, yarın olası bir yağmur çok şeyi değiştirir, lastik stratejisi açısından bu sıralar en ideal nokta. Yarın ilk virajı sağlam geçtiğimiz takdirde iki pilotumuz ile birlikte puan barajında olucağımızı düşünüyorum.

  2. Alonso ve Buttonın size göre fazladan 1 set lastiği neler getirecek bakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir