2016 MotoGP Katar Sıralama Turları: Lorenzo Pole’de, Marquez İkinci

yazar:

kategori:

2016 MotoGP Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Katar GP öncesinde bugün gerçekleştirilen sıralama turlarını Yamaha’dan Jorge Lorenzo ilk sırada tamamladı.

Q2’deki ilk turunda 1.54.543 elde eden Lorenzo seansın geri kalanında derecesini geliştirememesine karşında pole pozisyonunun sahibi oldu.

İlk seansa göre büyük  bir gelişim kaydeden Honda pilotu Marc Marquez 0.091 saniye geride ikinci olurken, Maverick Vinales harika bir tur ile Marc Maruqez’in 0.004 saniye gerisinde üçüncü oldu. Suzuki ile harika bir hafta sonu geçiren Vinales, güçlü performansını sıralama turlarına da taşımış oldu.

İkinci ve üçüncü seansın lideri Andrea Iannone yakın geçen seansta Lorenzo’nun 0.150 saniye gerisinde dördüncü, Valentino Rossi 0.2 saniye geride beşinci ve Andrea Dovizioso 0.4 saniye geride altıncı oldu.

Dani Pedrosa, Hector Barbera, Pol Espargaro ve Cal Crutchlow ilk onu tamamlayan diğer isimler oldular.

Cd7jTSlWoAI5Jyj


Yorumlar

“2016 MotoGP Katar Sıralama Turları: Lorenzo Pole’de, Marquez İkinci” için 6 yanıt

  1. Muammer UYAR avatarı

    Moto Gp der susarım

  2. yarış kaçta?

    1. Muammer UYAR avatarı

      pazar akşam saat 20:00 smart spor-D smart

  3. 1 saniye içinde 12 pilot. Sonra neden F1 ilgi kaybetti Moto GP revaçta..

    1. SebastianVettel05 avatarı
      SebastianVettel05

      Yüzde yüz haklısın da moto gp de 2sn büyük fark 5 sn çok büyük fark. O yüzden moto gp bir yere kadar. f1 deki büyü başka biraz her ne kadar rekabet olmasa da ?

  4. Honda geçen sene sorunlar yaşamıştı. Bu sene de düzelemedi derken üstüne bi de ilk antremanda MM93’ü çok gerilerde görünce bu sene de gitti dedim. Gerçi MM Qatar bize hiç uymayan bi pist demişti ama… Sonra toparladılar. Ama yarış performansları nasıll olacak bilimiyorum. Suzuki’yi iyi görmek de sevindirici.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir