Dennis, Alonso'nun Yeteneklerini Özlüyor; Alonso Oralı Değil

yazar:

kategori:

Perşembe günü Ron Dennis, Fernando Alonso ile Mclaren’de geçirdikleri fırtınalı bir sezondan sonra İspanyol pilotu bir sürücü olarak özleyeceğini belirtmişti. Mclaren ve Alonso uzun süreli sözleşmelerini yalnızca bir sezon birlikte çalıştıktan sonra 2007’de sonlandırmışlardı. Ama Melbourne’de muhabirler ile konuşan Dennis geriye dönüp baktığında hiç kötü bir his beslemediğini eklemişti.

İki kez Dünya Şampiyonu olmuş pilotu özleyip özlemeyeceği sorulduğunda " Tabiki özleyeceğim, çünkü Fernando Dünyadaki en iyi pilotlardan biri."

"Aynı zamanda onun bizi özleyeceğini de düşünüyorum çünkü çok rekabetçi bir araca sahibiz. Ancak bazı şeyler her iki tarafın isteği doğrultusunda olmuyor." diye cevap vermişti.

Diğer bir yandan Alonso bu yüce gönüllü yorumlardan etkilenmemiş gibi görünüyor.

Alonso: "Gerçekten umrumda değil. Flavio’nun her hafta konuşmasına benzer şekilde şimdi de Ron Dennis konuşuyor. Benim için şu anda çok önemli değil. Bu ilk yarışa konsantre olmuş durumdayım. Yarışlar,, zaferler için mücadele etmek adına yeteri kadar rekabetçi olmak istiyorsak araç üzerinde yapmamız gereken daha hâlâ çok işimiz var. Bu yüzden insanların ne söyledikleriyle gerçekten ilgilenmiyorum"

Bu arada Ron Dennis bu sene istifa edeceği spekülasyonlarının aksine Mclaren Mercedes’te olan görevine devam edeceğini belirtti. Ancak 2009 ve sonrasında ne yapacağına dair yorumda bulunmadı.


Yorumlar

  1. alonso dan yine süper bi cevap gelmiş

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ron ilk defa saçmalamış.Aslında boş konuşmazdı hiç ama.İçinde Alonso geçince diyaloğun bayağı boş olmuş.

  3. güzel konuşmuş yüz verince başına çıkıyolar biraz..

  4. ayşenur erdoğan avatarı
    ayşenur erdoğan

    ya ben de anlamıdım alonso niye böyle demiş ki:s hadi dennise söylüyosun flavioya niye? ama açıkçası ben başlığı çok beğendim,süper olmuş 😀

  5. bor bizim herşeyimiz maden olarak. ilçe olarak ta severiz:D . Alonso neden boyle konusmus anlamadımBen tam tersini bekliyodum.

  6. Bu Bor muhabbeti çok uzadı.:)

  7. bor niğdenin ilçesidir

  8. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet geçti bor'un pazarı ülkedeki bor madenlerine satış koydular :))

  9. öylemi pardon.:))

  10. ooooo alo da hem rona hem flavio ya dokundurmuş daha dur bu iki kişi f1 in köşe taşları sen önce kalıcı olamaya bak..önünde canlı örnekler var silinip giden..

  11. bolu pazarı değil,bor'un pazarı..

  12. Geçti bolu pazarı sür eşegini nigdeye.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir