Button da Sorunlar Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Seansı 11. sırada tamamlayan Button “Ne olduğunu bilmiyorum, bu sorunu çözmeliyiz. Sabah rekabetçiydik, belki diğerlerinden daha az yakıtla çalışıyorduk ancak rekabetçiydik.”

“Uzun sürüşler ise çok iyi değildi. Lastikler çok uzun gitmiyordu. Ağır yakıt yüküyle son bölümde yumuşak lastikleri denedim ve çok fazla bozulma olduğu için pite girip sert lastikleri taktım. Bunu yapınca diğer araçlardan 2-3 sn faha hızlıydım.”

“Yine de bozulma oldu. Lastik sorunları yaşadık ve herkes aynı sorunları yaşıyor bu yüzden yarıştaki stratejileri izlemek ilginç olacak.” dedi.

Button ayrıca 2. seansta bozulmanın çok fazla olmasına anlam veremediğini çünkü pistin sabah seansına göre daha temiz olduğunu söyledi.

Button “Öğleden sonra yol tutuşunu kaybettik bu yüzden neden 2. seansta olduğunua anlam veremiyorum. Çünkü daha fazla lastik parçası vardı ancak bu sorunu çözmeliyiz.” dedi.

Button ayrıca araçlarının yeteri kadar yere basma gücü üretmediğini söyledi.

Button “Biraz hızlı olduğumuzu düşünmüştük. İstikrarımıza bakarsak biraz zorluk yaşıyoruz, bu yüzden belki yeteri kadar yere basma gücü yoktır. Ancak çok fazla veri topladık.”

“Bu sabah iyiydi ve öğleden sonra çok iyi değildi bu yüzden üzerinde çalışmamız lazım.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir