Alonso, Ferrari'nin Performansı Karşısında Temkinli

yazar:

kategori:

Alonso “Bugün sorun yoktu ve biraz daha iyiydi. Genel olarak araçtan memnunum ancak İstanbul’da da antrenmanlarda 4 ya da 5.ydik ve sıralamalarda 2. seansta elendik. Bu yüzden sıralamalara odaklanmalıyız çünkü sıralamalarda herkes tam gaz gittiğinde her şey değişebilir.”

“Bugün sadece cumaydı, antrenman seansıydı ve bugün lastiklerin çalışıp çalışmadığını görmeye ve aynı zamanda frenleri kontrol etmeye çalıştık.”

“Burası frenler üzerinde çok zorlayıcı bir pist bu yüzden zamanlara değil yarışa odaklanmıyız çünkü yarın her şey değişebilir.” dedi.

Bir çok pilot lastik bozulmasından şikayet etse de, Alonso bu durumun gelişeceğinden emin.

Alonso “Lastikler şaşırtmadı. Süper yumuşak lastikler daha hızlı ve daha iyi performans sağlıyor ancak çabuk bozuluyor. Buna rağmen pazar günü daha iyi pist koşullarıyla bu durum gelişecek ve pazar günü için kimsenin büyük bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İlk virajdaki çekişmeyi görün çok karmışık bir yarış olacak liderlerden bile yarıs dısı kalan olur ama piyango alonsya vurmasın

  2. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    lastik dostu alonso ::)

  3. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ewt alonso türkiyede öle olmustu ama sen q2de hata yapmıstn en hıslı turunda o olmasaydı q2de elenmıcktn yarısta ilk 3diyorum eğer mclarenler geri dönmezse tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir