Kubica: "Renault'da Mutluyum"

yazar:

kategori:

Mark Webber ve Felipe Massa’nın takımlarında doğrulanmalarından önce, Polonyalı sürücünün pilot pazarında kilit isimlerden olduğu söyleniyordu.

Ancak hem Red Bull hem de Ferrari pilotlarıyla anlaşmaları uzattıklarını duyurdu. Bunun yanında zirvede yer alan Mclaren ve Mercedes takımlarının da aynı pilotlar ile devam edeceği biliniyor.

Blick’e konuşan Kubica “Eğer sürekli olarak spekülasyonların içerisinde yer alırsanız piyasa değeriniz artar.”

“Ben Renault’da kendimi iyi hissediyorum. Burada, takımlar birlikte gelişebiliriz ve bu harika bir memnunluk sağlar.”

“Geçen seneki zor sezonun ardından hem hızlı bir aracımın olacağı hem de rahat olacağım bir takım arıyordum. Ve bunlara sahip oldum, bu yüzden verdiğim karardan mutluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. SpeedMan sana kesinlikle katılıyorum cok dogru söylemıssın Robert sadece işini yapıyor tam aradgımız pilot gereksiz konusmuyor su takım cok ıyı ben orda olmak ıstıyorum demıyor elındekını sonuna kadar zorluyor ve herzaman sadece işini yapıyor böyle pilotlar bulmak zordur gridde Raikkonen vardı bu özelliklere sahip birde şimdi Kubica Michelin'le birlikte bende Kubica'nın seneye sampiyon olabilecegını dusunenlerdenm

  2. Bizde seninle mutluyuz Kubica sezon başlamadan takımın hedefi vardı buyıl iyi bir temel atıp sezonu 3 yada 4 bitirmektii 2011 de şampiyonluğa oynamaktı bunu başracağınızı canı gönülden inanıyorum.Michelın gelirse daha süper olur ve 2011 de baş rollerde oynarız daha etkili bir biçimde sonuna kadar Renault F1 Team
    Birgün Mutlaka

  3. Michelin de Formula 1 lastik tedarikçisi olursa Kubica bu takımla şampiyonluk yaşayabilir – hem takımda hem Kubica da bu potansiyel var..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir