Baba Verstappen’den Oğluna Destek: O Herşeye Amin Diyecek Bir Pilot Değil

yazar:

kategori:

Max Verstappen’in babası Jos Verstappen oğlunun Avustralya’daki tutumuna destek verdi.

Verstappen yarış içerisinde Sainz’i geçememesinin ardından pek çok kez küfür etmiş ve takım arkadaşından çok daha iyi sürdüğünü savunmuştu.

Jos Verstappen “O sadece evet veya amin diyecek türden bir sürücü değil. Kazanma arzusu içinden geliyor ve bu onun için çok olumlu birşey”

“Daha iyisini yapmak ve kazanmak istiyor. Bu onun genlerinde var” dedi.


Yorumlar

“Baba Verstappen’den Oğluna Destek: O Herşeye Amin Diyecek Bir Pilot Değil” için 33 yanıt

  1. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    Gereksiz bir PR çalışması var bu çocuğun üstünde. Yani Çağlar Çorumlu PR’ı ama, çocuğu bitirmeye yönelik 🙂

  2. Onur Gentas avatarı

    Kendi elde edemediği başarıyı çocuğuyla elde etmeye çalışıyor. Fakat bu tehlikeli bir spor ve Max başarıya ulaşmak için her yolu deneyecek durumda. Çocuğa değil babaya kızmak lazım aslında.

  3. bunlar ailecek itici ler

  4. J.P.Montoya avatarı

    Bu Jos Verstappen Montoya ilk senesinde brezilya da 1. liğe giderken kendisine tur bindirdiği sırada gelip adama arkadan bindirmiş ve yarışını bitirmişti. Benim gibi yeterince yaşlı olanlar hatırlarlar belki. O zamandan beri gıcığıım bu adama. Şimdide oğlu çıktı iyimi…

    1. Yukarıdaki videoyu yorumunuzu görmeden paylaştım. Aynı şeyi düşünmüşüz 🙂

  5. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Tipe bak ya ! Bağlarbaşı çocuğu gibi

  6. Jos Verstappen çok yetenekliydi de biz mi kaçırmışız.? Schuminin ilk kez şampiyon olduğu 94 te takım arkadaşıyken aynı araçla sezonu 10. bitirmiş ezik bir pilotsun. Hangi genmiş ki bu ego bu çocuğa geçmiş. İkinci sınıf bir pilotun oğlu sadece ötesi değil. Bir kaç iyi atak yaptı diye göklere çıkarılan şişirilen bir pilot sadece yetenek var inkar edilmez ama her yetenek bir yere gelmiyor F1 de bunu unutmamak gerekir. Ayrıca bu jos Verstappen in bu kadar egoyu nereden edinmiş olduğunu anlamıyorum ve şaşırıyorum cidden.

  7. babanın mayası da pek farklı değil..

  8. Napolyon1453 avatarı

    Bu çocuğun karakterini sevmiyorum fakat babasını daha cok sevmiyorum. Babasını niye bu kadar konustururlar neden bu kadar gündeme getirirler anlamıyorum. redbull ailesinin cocuktan daha cok babasını dizginlenmesi lazım. Gen konusunda da haklı beyler bu iticiliği kimden almış olabilir ki..
    Pilotaj konusuna gelirsek cocuk harbi sürüyor pist üstünde iyi yani konusmadığı kısım da iyi.. Yoksa telsiz de söyledikleri katlanılamaz. Geçebiliyosan gececeksin yoksa ağlamayı kesip susacaksın. Zaten dısardan gözüküyor senin daha hızlı olduğun bunu medya söylesin takım söylesin sen değil yoksa daha itici bir hal alıyosun..
    Eminim bu kadar ağlamasaydı takım da zaten farkındaydı sainz den hızlı olduğunu ve kendisini tuttuğunu daha önde bitirecekleri yarısı berbat bir yerde bitirdiler. Yarıstan sonra şapkalarını önüne alıp acaba takım emri verseydik mi sorusu geçecek. Belki bir yarıs daha böyle bir duruma katlanırlardı daha sonra vermeye baslarlardı. Sonucta bir ferrari mercedes değiller. Puanlara ihtiyacları var fazlasıyla bence kesinlikle verirlerdi.
    Bu cocuğu nedense McLaren e cok yakıstırıyorum gideceği adres orası olacaktır gibi bir hissim var hadi hayırlısı..

    1. Mclaren disiplin yuvasıdır, Verstappen’i yarıştıracak son takımdır. Ayrıca Verstappen’in Sainz’den hızlı olduğuna dair bir kanıtımız yok. Geçen sene bütün dayanıklılık problemleri Sainz’i buldu. Sıralamalarda ise Sainz 10-9 öndeydi.

    2. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam bi yarışta sainz verstappenin öndeki araca atak yapması için ona yerini verdi ve yarış sonunda arka arkaya geldiklerinde takım bu ergene yerini sainza geri vermesini söyledi fakat bu ergen bi çığlıkla vermiceğini söyledi ve vermedide. O yüzden bu iş o kadar basit deil

  9. Jos sanki bir sennaydi da genlerinde varmis mis mis da mis misss….Babasi baska dert oglu baska dert

  10. gen demiş bir de utanmadan ya 🙂

  11. Bu çocuk benim ben yaptım ben ben ben… demiş kısaca

  12. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    kazanmak istiyor. Bu onun genlerinde var

    sen schumacher’din zaten. ayrıca amin denmesi gereken şeylere amin demek zorunda.

    1. Amin kelimesi Kuranı Kerimde geçmiyor. Amin kelimesinin nerden geldiğini açıklıya bilen varsa sevinirim.
      Site konumuyla alakalı bir soru değil. Birkaç kişiye sordum beni tatmin edecek cevabı alamadım.

        1. Abdullah bey teşekkür ederim

      1. Abdullah detaylı bilgi vermiş. Şu an onu okuyacak zamanım yok. Eğer senin de benim gibi zamanın yoksa bildiğim kadarıyla açıklayayım. Gayrimüslim bir ağabeyimden öğrenmiştim, Amin; İbranice veya Aramice bir kelime, “Öyle olsun” manasında.

        Abdullah, link iyi oldu. Aklıma takılana bakmak için bir kaynak daha 😉

        1. Dinimiz hakkında aklınıza takılan konuları RİSALE İ NUR da bulabilirsiniz.kuranın tesirini,ve bizim gibi avam tabakaya çok hoş bir şekilde anlatır.Konuyla hiç alakası yok ama yazmak istedim.Sonuçta ilim herşeyden üstün.

      2. saidertuğrul avatarı
        saidertuğrul

        Yapılan Dua’dan Sonra Amin Deriz ve Bir Rivayete Göre Peygamber (s.a.v.) Her Dua’dan Sonra Söylediğine Dair Bazı Rivayetler Var…

      3. Mevcut tarihi seyirde ispatlanamaz, kati delillendirilemez insanlığın en eski kelimelerinden birisi… Önce Hz. İbrahim’e gider evvelinde insanlığın 2. ademi Nuh’a hatta ilk lügat dil itibariyle ilk hitap ile Adem’e veyahut ilk duyum ile Şit’e kadar gittiği söylenir filolojik benzerlikte pek örneği olmasa da birçok dilde bulunmasına sebep olan bu denir hatta kökeninin insanlığın lügati hitabı değil semavi mahlukatın kullanımından insanlığa geçtiği de söylenir. (Belki böyle insanın ağzına insandan eski arapçaya belki benzerlikle ibraniceye geçen hannas, semud, azazil gibi kelimeler dahilindedir) Doğrusunu ancak kelimelerin sahibi bilir 🙂
        Biz geçmiş hakkında geçmiştekilerden daha az şey biliriz.
        O halden sebeple soru işaretleri cevaplardan fazla gelir bazen insanlara.

  13. Ön grupta (Mercedes, Ferrari, Williams) hiç kimse ne yapacağı belli olmayan bir pilotu istemez. Buna paralı pilotun parasına ihtiyacı olmayan ve olabildiğince puan almaya çalışan takımları (Force India, Mclaren) da dahil edebiliriz. Sauber direkt paralı pilotlar (Ericsson ve Nasr) yarıştırırken ve Renault hızlı olup biraz da finans desteğine sahip pilotları (Magnussen, Palmer) yarıştırıyor. Haas yeni bir takım olduğu için tecrübeli bir pilota (Grosjean) ihtiyaç duyuyor. Ayrıca motor tedarikçisinden ötürü de bir koltuğu (Gutierrez) Ferrari’ye ayırmak zorunda. Manor da bir paralı pilot (Haryanto) ile bir motor tedarikçisi pilotu (Wehrlein) yarıştırıyor. Geriye kim kaldı? Red Bull ve Toro Rosso. Verstappen kalkmış gridde pilotlarına en eyvallahı olmayan takıma artistlik yapıyor. Marko bu çocuğu takımdan gönderse yerine 10 tane pilot getirebilir. Bu çocuk da gridde yer bulamaz. Marko bunun kahrını niye çekiyor? Biz niye bu ergeni izlemek zorundayız?

    1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
      14Sulonso [MP4-31H]

      Güzel yazmışsın, eline sağlık

  14. scuderiaferrarimarlboro avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    “Daha iyisini yapmak ve kazanmak istiyor. Bu onun genlerinde var” dedi.

    Tabi canım babası sesin. Seni de gördük zamanında…

    1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
      Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

      Gen diyor şeref,aklınca kendini övüyor. Yahu baba oğul kim aldı bunları spora.

      1. scuderiaferrarimarlboro avatarı
        scuderiaferrarimarlboro

        Kariyerinde 8 yıl boyunca sadece 2 podyumu, totalde ise 17 puanı bulunan ve 107 yarışta tam 57 kere yarışı tamamlayamayan bir başarı abidesi Jos Verstappen.

  15. Çocuk yetenekli ve zeki birisi.Ancak duygusal anlamda çok zayıf.Üzerinde hiçbir baskı yok, seneye büyük ihtimal Kvyatı kovup bunu getirecekler.Baskıyı yiyince, takım arkadaşıda güçlüyse vereceği tepkiler önemli.

  16. Her pilotun kazanma arsuzu var kimse piste çıkarken kaybetme amacıyla çıkmıyor. Ama günün sonunda kaybetsede bu durumu kabullenecek. Kimse amin demesin o zaman pozisyonuna herkes takımına takım arkadaşına küfür etsin oh ne güzel.

  17. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Senin oğlun bu kafa ile gitmeye giderse altında ki tek koltuğu da kaybedecek bunu biliyorsun değil mi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir