Raikkonen, Haas ile NASCAR’a Geçebilir

yazar:

kategori:

Son iddialara göre Kimi Raikkonen 2017 yılında NASCAR’a geçecek.

2014 yılında Ferrari’ye geri dönen Raikkonen, sadece birkaç podyum elde etti ve ilk yılında Alonso’ya, ikinci yılında ise Vettel’e mağlup oldu.

Çoğu zaman şanssızlıkların peşini bırakmadığı Raikkonen, 2016’nın ilk yarışında da yarış dışı kaldı.

Sky Sports’un iddiasına göre Raikkonen 2017 yılında Stewart-Haas ile beraber NASCAR’a geçmeyi düşünüyor olabilir.

Bir başka iddiaya göre Raikkonen 2017 araçlarını görüp daha sonra emekli olmak istiyor. Habere göre Fin pilot Ferrari’de kalabilmek adına elinden geleni yapıyor.

2007’nin dünya şampiyonunun geleceğinin önümüzdeki aylardaki göstereceği performans ile beraber şekillenmesi bekleniyor.


Yorumlar

“Raikkonen, Haas ile NASCAR’a Geçebilir” için 26 yanıt

  1. Kimi saygıyı hakeden bir pilot ve onu izlemek keyif verici..

    ama ferraride işler hep farklı yürüyor kimiye göre değil..

    bu arada şumi ve massa ikilisi atlanmış en büyük vakalardan birisidir

    massa arka grubu tutar şumi farkı açardı massa hızlı olsa bile.

  2. Raikkonen Nascar’da bir test yapmıştı ve hatırladığım kadarıyla kısa sürede rekabetçi zamanlara ulaşmıştı. Açıkçası Ferrari’de üvey evlat muamelesi göreceğine gitsin daha iyi. Keşke Indy’ye filan gitse de kalitesini gösterse herkese. Montoya’nın ne yaptığı ortada.

  3. scuderiaferrarimarlboro avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    Bu sene bi şekilde bir galibiyet alsa hemen 1+1 yıllık sözleşme gelir önüne

  4. Kimi Raikkonen : How the fuck is this possible?

  5. NASCAR ağır gelir ona.

  6. Türk insanı sporcunun kurnaz, uyanık, ahlaksız olanını sevdiği için Kimi pek prim yapmıyor türkiyede

  7. Insan sansini kendi yaratir ki sanssiz olsaydi o tek sampiyonluguda kazanamazdi.
    Ham korede pit yolunda araci cakila cikarmasa elleri bos olurdu.
    Insanlar yarisir hizli olur kazanir.Rai hep bezgin bekir edasiyla yaristi ki bu kadar para donen sektorde onu bu kadar tuttular.Ferraride aldigi kadar puani griddeki pilotlarin en az yarisi rahatlikla alir.
    Sanssiz olan o degil onun kadar para kazanamayanlar mourinhonun bir lafi var evine ekmek goturme derdinde olan babalar baski altindadir bu kadar buyuk paraya oynayan futbolcular degil.
    Iyi f1 ler.

    1. kore’den sonrasını okumadım

      1. Çok iyi ahaah güldürdün allah razı olsun kore mi ?

    2. scuderiaferrarimarlboro avatarı
      scuderiaferrarimarlboro

      massive fail 😀

    3. Kore değildir o…zira Kore olsa duramazdın.

      1. Bunun bir de kuzeyi ve güneyi var.Kuzey mi güney mi?

        Kuzeyse sıkıntılar büyük 🙂

        1. Hamin cakila ciktigi yaristi soyledigim olan.kuzeymis guneymis hata olabilir ancak akbaba gibi sadce bu konuya ususmeniz genel les ile beslenenler mantigina tam uymustur.

            1. Tesekkurler.hata olabilir amam anlamaksa karsindakini.

          1. Koreliler de çekik gözlüyse demekki 🙂

  8. eger bu sene vettel’e takim arkadasinin kim olacagina dair bir soru sorulursa kesinlikle kimi reyizi soyleyeceginj dusunuyorum. Kimi bu sporda olmayi kesinlikle hak ediyor. kimsenin onunu falan tikadigi da yok. kimi tam gaz devam etmeli.

  9. Benim için Rai F1’de ne kadar kalırsa o kadar iyi olur. Onun gibi pilotlar F1’e her yıl girmiyor maalesef. Sadece temiz bir sezon geçirmesi 2017’de kalmasına yardımcı olur. Umarım daha fazla sorunla karşılaşmadan devam eder bu sezon onun için.

    Ayrıca Ferrari çifte standart uyguluyor diyen arkadaşlar kadar saçma düşünenleri de görmedim. Vettel’e daha fazla ağırlık verdiklerini düşünmüyorum. Sadece hafta sonunun gidişatına göre 2 pilottan birine yönelebilirler. Bir pilota daha fazla ağırlık verilmiş gibi gözüküyor olabilir ama hiç bir takım tüm Dünya’nın gözü önünde sponsorlarının adının yazdığı aracı bile bile yakmaz bu kadar da salak değiller.

    1. Şunu da ekliyim.

      Ferrari sadece Vettel şampiyon olsun diye piste çıkmıyor. Takımlar şampiyonasında neden en iyi sonucu almak varken 1 pilotunu bile bile engellesin ki.

      1. Sene başında böyle bir numara yaparsan bir pilotun 2. pilot muamelesi görmeyi kabul etmesi çok kolay. 3 yarış sonra Raikkonen 0 puan olursa “Bak artık şampiyonluk şansın da yok, en iyisi sen Vettel’e yardım et.” denir ve o da uygular. Bu kadar basit. 20 yarışın 3’ünde bir aracın puan alamaz ama kalan 17’sinde 2 pilotun arasında bir saçmalık olmayacağını bilirsin, kafan rahat olur.

        1. F1’de takım yönetmelisin.

    2. Bunun düz salaklıkla ilgisi yok bence. Rubens-Michael, Felipe-Fernando vakasıyla bütün dünyanın önünde rezil oldular bunlar unutulacak şeyler değil.
      Her hafta sonuyla olmaz o iş Mclaren gibi mıçarsın yoksa 🙂
      Diğer bir misal de Okay’ın istanbul da deli gibi höykürdüğü misali unuttun galiba 🙂 member onlardan biri 🙂
      Şu ana kadar Kimi ile iyi idare ettiler bence Kimi’i de Felipe döneminden iyi tanıyorlar ilk çalışmaları değil hani 🙂
      Benim görüşüm Kimi üstüne oynanacak adam değil artık ama kurtarıcı olabilecek mevcutta uyumlu alternatifi pek olmayan önemli bir kişilik. Elinden açık akmaklık yapıp birşeyleri söküp alıyor gibi görünme, misallerde ki gibi milletin gözüne çakma yeter.

      Kimi’nin karakterine nascar uymaz bence narcar işi çetin ceviz işidir ama biraz amerikan ruhuna adapte olabilmek lazım. Rally biraz farklı olabilse Rally yada Lemans da asfaltta olabilmesi daha iyi olur gibi geliyor. Kimi adaptasyon başarısını Rally ile gözümüze sokmuştu.

      1. Daha Kimi’ye yol ver demediler 😀 Eğer bir gün istemediği halde derlerse işte o zaman inanırım. Kimi saf bi adam değil bence öyle arkasından kolay kolay oyun çevirebilirler mi bilmiyorum üstelik 2009’da yaşananlardan sonra Kimi yemez artık gibi geliyor.

        Valla senin ters köşelerinde Nascar kadar sert oluyor 😀 Ne yazsam bilemedim umarım Kimi ile Vettel dişe diş yarışır da bunu o zaman konuşuruz 😀 İstanbul’a benzer bi durum yaşanmaz umarım ama yaşanırsa da Vettel-Webber gibi büyük bi olay çıkacağını sanmıyorum hem bu sefer Okay’da yok Emre Tilev nasıl anlatır bilinmez 😀 Kafa kafaya biten bir yarışı At başı farkıyla aldı diye anlatırsa da şaşırmam 😀

        Nascar’da bana biraz hikaye gibi geldi ama F1’i bırakırsa Rally ya da WEC’de yarışırsa güzel olur.

  10. bi rahat bırakın adamıyaaa.

  11. Hasan YALÇINKAYA avatarı
    Hasan YALÇINKAYA

    Rai ferraride kalacak kimse boş konuşmasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir