Dennis, McLaren'in Gelişimini Övdü

yazar:

kategori:

2009 sezonu başındaki çok gerilerde kalan McLaren, sezonun ilerleyen dönemlerinde önemli bir gelişim kaydetmiş ve hatta iki galibiyete de ulaşmıştı.

Şimdi ise Woking kökenli takım, 2010’da 8 yarış geçilmişken takımlar ve pilotlarda zirvenin keyfini yaşıyor.

Pazar günü BBC’ye konuşan Dennis: “Harika bir şey bu. Ben hâlâ bir yarışçıyım. Herkes, özellikle de bizim için muhteşem bir yarıştı”

“Dün bir kumar oynadığımızı biliyorduk ama karşılığını aldık. Güvenlik aracı bekledik ama yine de yeteri kadar güçlüydük. Durmak bilmeyen gelişimimiz var ve bu da yarışlar kazanmamız anlamına geliyor.”


Yorumlar

  1. Ron Dennis kesinlikle McLaren takımına çok şey katmıştır. Çok ciddi durduğu ve soğuk görünümüyle ünlüdür, kısmen doğrudur da ancak ben hâlâ 2003 Malezya GP'sinde Kimi Raikkonen ilk galibiyetini aldığında ağladığını hâlâ unutamıyorum. Aynı zamanda çok da duygusal olduğunu düşünüyorum.

    Tuttuğum pilotun takımı diye demiyorum ama ekranlarda Briatore'yi mi Montezemolo'yu mu yoksa Dennis'i mi görmek istersiniz deseniz tabi ki Dennis derim. Sadece ekranda görmek bile güven – huzur ile karışık mutluluk veriyor.

  2. ron dennis geldi diye mi hiç hatasız ve harika bir strateji ile yarıştık acaba:) mclaren adına sezonun en iyi yarışıydı, hep böle olacaksa ron tüm yarışlara gelsin:) garajda sakin sakin oturup teftiş yapması bile takıma 0.5 kazandırır:D

  3. Bende özlemişim Ron Amcamızı iyiki gelmiş bu mutlulugu yerinde yaşamış oldu bu sayede.

  4. Özlemişiz seni RON

  5. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Mclarenlerin damalı bayrağı gördüğü anda biran kamera Ron Dennis'e döndü adamın surat ifadesi hiç değişmedi yanlış hatırmamıyorsam.Ciddi ve disiplinli çalışmalarıyla Mclaren'in hakkettiği yere gelmesinde önemli rol almıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir