Stoner, Pramac Ducati ile Yarışma Şansını Kaçırdı

yazar:

kategori:

Casey Stoner, MotoGP’nin Arjantin ayağında Pramac’ta sakatlanan Danilo Petrucci’nin yerine yarışması için Ducati ile görüşme yaptı ancak yarışmaması yönünde karar aldılar.

Testlerde geçirdiği kazanın ardından Petrucci ilk yarış Katar’da dönmeye çalışsa da bunu başaramadı. Petrucci’nin en az 2 yarışa katılamaması bekleniyor.

Ducati’ye test pilotu olarak dönen Stoner, bu fırsatı önce değerlendirse de ardından yeteri kadar fit olmadığını belirterek reddetti.

Ducati’nin takım menajeri Gigi Dall’Igna “Bu konuyu görüştük ancak sonuç olarak yarışmasının mantıklı olmayacağı sonucuna vardık.” dedi.

Stoner’ın yerine sıradaki iki yarışta Michele Pirro yarışacak.

 

 


Yorumlar

“Stoner, Pramac Ducati ile Yarışma Şansını Kaçırdı” için 5 yanıt

  1. test ettiği ducatiyle aynı degil zaten.yarışsaydı maksimum 7. 8. lik olurdu ki o motorla iyi sonuç

  2. Michele Pirro’dan kötü olmayacağı yüksek ihtimal…Ama 30-40 dk’lık yarışı çıkaramayacağındanveya karizmayı da zedeleme ihtimalinden çekinmiş olabilir..

    1. moto gp ye dönerse schuminin 2. kariyeri gibi olur çok bişey beklememek lazım

    2. aslinda stoner bir aralar endurance yarislarinda yarisiyordu bu 6 saat civarinda motor ustunde kalmak demek. bence onu korkutan 30-40 dakika degildir. motor fabrika takiminin ki kadar iyi olmadigi icin kabul etmemistir.

      1. testlerde lannoneye yakın ritim tutturuyodu ancak yarış temposu çok farklı olur.dediğin gibi fabrika takımı olsa yarışabilirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir