2004 Spa: Montoya’nın Schumacher’i Geçişi

yazar:

kategori: ,

Yorumlar

“2004 Spa: Montoya’nın Schumacher’i Geçişi” için 20 yanıt

  1. Suan spanin o start duzlugune cikilan yeri daha farkli demi yoksa bana mi oyle geldi ?

    1. Eskiden Bus Stop adında bir şikan vardı ve o düzlüğe çıkmadan önce sol-sağ yapılıyordu.

  2. Montoya Schumacher e karşı rekabet içinde olunca hep daha iyi gözükmüştür. Bilmem neden Schumacher e bilenmişti bu onu daha iyi yapıyordu. Dikkat ettiyseniz 2005 te şampiyona da Alonso şampiyon olucaktı Schumacher şampiyon olabilecek bir araca sahip değildi ve Montoya iyi değildi. 2006 da Schumacher yine gerideydi sonradan toparladı ama Montoya onun toparlamasına kalmadan F1 den ayrıldı. Rekabeti Schumacherde buluyordu bana öyle geliyor ki. Yakın araçlar olsun önünde kim olursa olsun geçemeyeceği atak yapamayacağı bir pilot yoktur Montoya reisin. Gördüğüm en gözü kara pilottu zaten bundan dolayı sevmiştim ilk tanıdığım 2001 yılında. Özledik reis.

  3. KIRMIZIYI İZLE KIRMIZIYI DÜŞLE avatarı
    KIRMIZIYI İZLE KIRMIZIYI DÜŞLE

    schumacher baya yavaşlamış sanki. heralde montoyanın kendisini biçeceğini düşündü sanırım:D zira montoya çılgın bir pilottu napacağı belli olmuyordu ama bana göre efsane pilottur. agresifliği ,yarışma arzusu,saf yarışçılığıyla,geçişleriyle birçok kesimi etkilemiştir.

  4. Hakkinen abisine özenmiş 🙂

  5. Tereyağından kıl çeker gibi ince bir geçiş olmuş 🙂

  6. Sitede bu geçiş videolarının birilerine atfen başlatılması garipti..O başlangıç Schumi-Vettel geçişleri videosu idi ve o video birilerinin isteğiyle siteye konuldu gibi görünüyor o videoya tepki gelince videolar çoğaltıldı ve en son bu klasik Montaya-Schumi geçiş videosuna kadar gelindi, işi toplamak için…

    1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

      Ben Vettel videosunu kimseye atfen paylaşmadım.
      Kimse kimsenin isteğiyle siteye bir şey koymuyor.Sizinde haber köşesiniz var istediğiniz videoyu paylaşabilirsiniz.
      Videoya tepki olmadı.Sadece eleştiren kişiler videodaki anlamı çıkaramadılar.Ve tartışma zemini yarattılar.
      Kimsenin işi topladığı yok.Siz videolardan böyle anlamlar çıkaracaksanız işimiz zor.
      Bilerek isteyerek fanatiklik veya tartışma zemini yaratacak videoların sitede yayınlanacağını sanmam emin olun

      1. “Sitede bu geçiş videolarının birilerine atfen başlatılması garipti..” —>Bu cümle senin videoyu birine atfen paylatığın anlamı çıksın diye yazılmadı.Bu cümle birinin isteği üzerine videonun sitenin ana sayfasına konulması nedeniyledi..

        Videolardan anlamlar çıkarma ve işi toplama kısmına gelince, sitede o videoya tepki cevapları gelince bu tip videolarının başka marka ve pilot versiyonlarının ana sayfada hızla artması sonucu zaten ortaya çıkan sonuçlar meydanda…

        Video yayınlandı ve sonuçlar ortada..Bu sebeble belli bir marka üzerine değil F1 sevdirme üzerine videolar her zaman daha olumlu olacaktır…

        1. Fazla yada gereksiz zorlama yapıyorsunuz. Sene den fazladır üyelerin gönderdiği yada paylaştığı videoları siteden paylaşıyor arkadaşlar ne o video ilk nede son olur zannımca. Ya buralarda tazesiniz yada sıkı gözlemci değilsiniz insanların olmayan tavırlarını varmış gibi göstermeye çalışmayın.. fanatiklikten kurtulmak lazım.
          Aman tartışma çıkmasın diye yayıncılığını gözden geçirmeye kalkara bu insanlar size haber felan yapamazlar zira her pilot haberinde gereksiz tartışmalar çıkıyor en başından beri böyle 🙂

          1. İnsanlara sitede tazesiniz yada sıkı gözlemci değilsiniz diye bir ithamda bulunurken , önce kendinize bakıp ve gözlemlemeden cevap yazdığınız kullanıcının ne kadar zamandır sitede yazdığını farkında olmamanız tam bir tezat ve komedi olmuş…

            1. Eski bir üye olarak nick’inizi tanımıyorum zaten üyelik altında da bulunmuyorsunuz “ne kadar zaman” sorgulaması atarken karşıdan nasıl durduğunuza bir bakın lütfen. 🙂
              Sahi ne kadar zamandır? Ona göre kıyas biçelim yada orjin nick’iniz nedir eskiyseniz neden saklanırsınız vs vs. Bunlar hep boş laflar… sizin yaklaşımınız gibi.

              Ben üslup yönünden bu dal ve site ilgisinde insanların geçmişliklerini, eskiliklerini sorgulamam normalde ta ki olmayan şeyleri vadesi geniş varmış gibi gösterildiği vakte kadar.
              Bunu burayı kazançsız gönülle idare eden arkadaşlara haksızlık olarak görüyorum burası bir şirket değil o yüzden de kızıyorum bazen şöylesiniz böylesiniz diyenlere yada oraya getirenlere. Eleştiri illa ki gerekli ama ayakları yere basacak birşey uzun sayılacak bir dönemdir varsa tazeymiş gibi gösterilmeyecek hele ki kişi bilmiyorsa.

              1. Yazdıklarınızda bir tutarlılık yok malesef.. O yüzden anlamıda yok..

        2. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
          [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

          Kime yazildiysa açikca yaz o zaman herkes anlasin.Bir nevi ustu kapali lafmi vuruyon o kisilere

          Son dediklerine gelirsek;
          Çok çok çok objektiflikte bir nevi asosyellik gibi olur.Bazen ilgiyi çekilcek bir şeyler yapmak gerekiyor.Ben sirf objektif olayim diye insanlarin sevdiği görmek istediklerini engellemek istemem.

          Bunun disinda
          Sitede belli bir marka üzerine yönelindiğinimi söylüyorsun.Eğer öyleyse ben farketmedim.Bazi öne çikan takimlarin üstünde biraz fazla duruluyor olabilir.Aksi takdirde farkli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

          1. Açık zaten…

  7. Montoya-Schumacher-Raikkonen 3’lüsünü izleyen adam Vettel-Hamilton-Rosberg çekişmesini ne yapsın? Kimse kusura bakmasın o zamanların tadı bir başkaydı. Altlarındaki azmanla boğuşan savaşçılar gibiydi pilotlar. Şimdi hepsi minibüs şoförü. O yüzden günümüzün pilotları çok suni geliyor bana.

    1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

      Günümüzdeki pilotlara minibüs şöfüru diyip hakaret etmeye gerek yok.Araçlar kora kor savaşıyorda pilotlarmı yapamıyor

    2. pilotlar degil araçlar ve kurallardan dolayı suni geliyo yoksa o pilotlar 2007 2008 de aynı araçları kullandılar

  8. F-one-Driver avatarı

    Efsanenin bilerek kapıyı açık bıraktığını düşünüyorum, viraj içinde hızını epey düşürdü, yoksa montoya kendini kerblerin üstünde bulurdu. Ama iyi geçiş, montoya bile kolay olmasına şaşırmıştır=)

  9. J.P.Montoya avatarı

    Fırsatını bulduğu an affetmezdi sağolsun. Özellikle önünde schumacher olduğu zamanlarda daha bi konsantre olurdu kesinlikle 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir