Alonso: Yarışmak İçin Sabırsızlanıyorum

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Avustralya’daki kazanın ardından Bahreyn’de yarışmak içi sabırsız.

İspanyol pilot Avustralya’daki ciddi kazanın ardından vücudundaki ağrıların devam ettiğini söylemişti ve perşembe günü FIA doktorları tarafından teste tabi tutulacak.

Alonso “Avustralya’daki kazadan sonra Bahreyn’e gelebildiğim için çok mutluyum. Dinlenmek için yeterince vaktim oldu ve artık araca binmek için sabırsızlanıyorum”

“Melbourne kağıt üzerinde bizim için büyük bir yarış değildi. Kazadan önce iyi bir mücadele içerisinde olsam da sonuçta yarış dışı kaldık. Yine de araç umut verici hissettiriyor. Bahreyn’de deneyimlerimizi kullanmayı umuyoruz”

“Bahreyn yarışının keyfini çıkaracağım. Geçmişte burada iyi performanslar sergiledim. Üç kez kazandım. Pistte geçiş için pek çok fırsat var”

“Bu uzun bir yarış ve yarış boyunca farklı stratejiler düşünmek için vaktiniz oluyor. Her an herşey olabilir. Umarım iyi bir yarış olur”

“Her yarış için güncelleme getirmek için zorluyoruz. Tamamen yeni bir şasi ile yarışacağım ve ilk dakikadan itibaren mümkün olduğunca çok tur atmak istiyoruz”

“Takım yeni şasiyi yetiştirmek için çok çalıştı. Sakura ve Woking’de çalışan herkese teşekkür ederim. Büyük bir çaba ortaya koydular” dedi.


Yorumlar

“Alonso: Yarışmak İçin Sabırsızlanıyorum” için 5 yanıt

  1. Ben öyle bir kaza yapsam, odadan çıkmazdım. İşte bunlar farklı insanlar. O yüzden, haloya karşıyız. Who cares, ne halleri varsa görsünler ya. Hadi bakalım ALO. Kaliteni göster de bizimle kapış. Rekabet olsun kendimi keseceğim yakında.

  2. saldır yaşlı kurt 😀

  3. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Bu Ada’m için defalarca aynı şeyleri söyledik biliyorum seven sevmeyen insanlarda benim gibi düşünüyordur kesinlikle bu Ada’mı arka sıralarda görünce gerçekten üzülüyorum belkide üzülüyoruz.

  4. O kadar ağrı sızı da olsun yani. 300 küsür km ile paramparça olan araçtan yara almadan kurtulmak çok büyük bir şans.

  5. İnş. hersey yolunda olur ilk onda olursa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir