Webber, Komplo Düşüncelerini Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Türkiye’deki ünlü kazanın ardından Webber, bir kez daha takım arkadaşı Sebastian Vettel’i sıralamalarda geride bırakmış ancak önlem nedeniyle vites kutusunun değiştirilmesinin ardından 5 sıra cezası almıştı. Kimileri, açık açık Vettel’i desteklediği söylenen Helmut Marko’nun bu konuya el attığını ima etti.

Auto Motor Und Sport’a konuşan Webber “Ben olsam ben de değiştirirdim. Yeter ki finiş çizgisine ulaşalım, bir kaç sıra kaybedebiliriz. Bu durumda her puana ihtiyacım var.” dedi.

Haberlere göre Sebastian Vettel de yarış içerisinde vites kutusunda sorun yaşadığı için yavaşlamak zorunda kaldı.


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    Hersey olabilir neden bu kadar emin oluyorsunuz ki ama weber anladigim kadariyla vettel e yedirmiyecek sampiyon lugu ya kendisi olsun istiyor yada baska takimdan biri .son olay bunu acikca gösterdi vettel simarik sacma sapan yorumlar yapmaya devam edip GRIT deki cogu pilotla kavgali oldugunu bir yazida okumustum.

  2. Koskoca redbul vetel için böyle bişey yaparmı,takımın sahibi vetel olsa bile böyle bişeyin imkanı olmaz.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    madem Helmut Marko Vettel'i destekliyo onun aracında sorun olmaması ve herşeyi çok iyi incelemeleri gerekmez mi.peki neden sene başından beri Vettel sorunlarla boğuşuyo.yani Vettel'i durduk yere neden kayırsınlarki.işin içinde bi sponsor durumu falan olsa tamam derim olabilir ama bildiğim kadarıyla böyle bişeyde yok ayrıca RedBull sponsor için pilotlarının konumunu belirlicek bi takımda değil bence. bazen sadece ortalığı karıştırmak oluyor amaç

  4. efendimayin  avatarı

    Valla bu sene gördük asıl sorunlarla boğuşan vettel.

  5. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    yuh yani adamlar şampiyonluğa oynuyor her puan altın değerinde sanmam komplo teorisi olun saçmalamışlar birazz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir