Lorenzo: "Rossi'siz Şampiyonluğun Değeri Az"

yazar:

kategori:

Rossi’nin Mugello’da geçirdiği kazadan önceki son 2 yarışı kazanan Lorenzo, şu anda sürücüler klasmanında lider.

Lorenzo, zaten Rossi’yi yenebiliyor olsa da, onsuz kazanılacak şampiyonluğun değerinin düşeceğini söyledi.

Lorenzo “Valentino’nun burada olmaması çok kötü. Şampiyon olma her zaman harikadır ancak Valentino’suz olursa değerini biraz kaybeder. Valentino pistteyken şampiyon olmak istiyorum. Eğer tüm efsanelerle yarışabilecek olsaydım bunu hemen yapardım.”

“Onun kazasından önce önünde oluyor olmam, sezon sonunda şampiyonluğu kazanacağım anlamına gelmiyordu. Yine de onsuz galibiyet galibiyettir. En azından kaza geçirmeden önce de onun önündeydim. Eğer kaza olmasaydı ne olurdu bilmiyoruz.” dedi.

Lorenzo, sezon başında aldığı iyi sonuçların Rossi üzerinde baskı kurduğunu söyledi ancak kazaya sebep olmuş olabileceği şeklinde yorumdan kaçındı.

Lorenzo “Kafasında ne vardı bilmiyorum. Belki kendi evindeki yarış olduğu için biraz baskı vardı. Belki kazanması gerektiğini düşünüyordu, bilemiyorum.”

“Hayden’a karşı şampiyonluğu kaybetti ancak o şampiyona çok ilginçti ve son yarışta kaza yapmıştı. Casey kazandığında ise onun motoru ve lastikleri daha iyiydi. Bu sene ise durum daha farklı çünkü aynı motora sahip partneri var ve 2 yarış kaybetti.”

“Çok değildi çünkü henüz 3. yarıştaydık ve daha 15 yarış vardı. Ancak onun için art arda 2 yarış kaybetmek belki ekstra baskıya sebep olmuştur. Kazasının nedeninin bunun olduğunu söylemiyorum çünkü ne olduğunu bilmiyorum.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. laf salatası ; taklitci lorenzo.beni kandıramazsın.timsah adam.ama şu doğru rossisiz şampiyonluğun değeri az.

  2. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    timsah mimsah,bunları söylebilmesi önemlidir lorenzonun,harfiyen aynı şeyleri düşünüyorum,her ne kadar rossi geçen yıl,bu mücadeleden hoşlanmayarak,takımın sadece kendi etrafında dönmesini istediğini belirten cümleler edip rekabetten kaçtığı hissini yataracak cümleler etse de lorenzo nun bu sözleri onu gözümde epey bir yüceltti ama pedrosacıyızdır her zaman:D

  3. Timsah gözyaşları mı ne 🙂

  4. 2006'da Juventus'ın küme düşürülüp milanın puanının silinmesi ve interin şampiyon olmasıyla aynı paralellikte 🙂

  5. Vaybe helal olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir