Vandoorne Alonso’ya Minnettar

yazar:

kategori:

Formula 1’deki ilk yarışına çıkacak Stoffel Vandoorne Fernando Alonso’nun kendisine yardımcı olmasında dolayı minnettar olduğunu söyledi.

Vandoorne ikinci antrenmanı takım arkadaşı Jenson Button’ın 0.7 saniye arkasında 11. sırada tamamladı.

Vandoorne: “Bana göre bu harika bir şans. Test yapmadan araca atlamak ideal değil, ancak bu da iyi bir şans.”

“Bugün Fernando bana çok yardımcı oldu, doğru ayarları bulmamda yardımcı oldu çünkü aracı benden daha iyi biliyor, onun buralarda olması harika.”

“Çok fazla tur attığımız, pit stoplar ve kalkışlar üzerinde çalıştığımız yoğun bir gündü. Bu fırsat ile birlikte denemek ve haftasonunun tadını çıkarmak istiyorum.”

Vandoorne aracı tanımaya daha uçakta başladığını da ekledi.

“Burada süreceğimi dün gece Japonya’dayken öğrendim, tam uçağa binmek üzereydim.”

“Her şey bir anda oldu ve mühendisler beni arayıp okumam gereken verileri ve belgeleri göndermeye başladılar.”

“Uçaktaki zamanımı iyi bir şekilde değerlendirebildim. Sonrasında iyi bir uyku çektim ve buraya geldim.”


Yorumlar

“Vandoorne Alonso’ya Minnettar” için 12 yanıt

  1. evet kader ıste f1 surmekte varmıs bu yarısta

  2. Çalışkan insanın hali başka oluyor aferim Vandoorne.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Takım Alonso’ya eve geri dönebilirsin demiş.Alonso gitmemiş bu Alonso’nun hala F1 için tutkulu olduğunu gösterir Raikkonen olsa şimdiye evdeydi çoktan.Abu Dhabi 2013’te ilk turda kaza yaptı üstünü değişti bastı gitti hemen tabi rai’nin tarzı bu…

    1. ama su da var adam Lotus’ta parasini alamiyordu ve yaptigi kaza cok avel bir kazaydi. ona sinirlenip cekip gitti. yaptigi da gayet mantikliydi. orada bir de oturup yarisi ben de izlemezdim.

    2. MichaelJackson (RedBull Racing) [RB12] avatarı
      MichaelJackson (RedBull Racing) [RB12]

      Ciddi ciddi yazdıysan bunu kötü bir yorum yazmışsın.Bu adamlar milyon eurolar alıyor o araçları limitlerde sürmek için. Kimi’nin eve gideceğini nerden çıkardın ?

      Örnek vermişsin de yani hiçbir itibarı olmayan bir örnek.Yarışın ilk turunda kaza yapıp yarış dışı kaldıysan senin için o haftasonu bitmiştir zaten daha ne yapacaksın pistte pit duvarından gelene geçene el kol hareketi mi yapacaksın 🙂

      Ama Alonso’nun yapabilecekleri var – ve yapması gerekeni yaparak yardımcı olmak istemiş takdir ediyorum – en azından haftasonu daha başlamadı bile.Yerine geçecek Stoffel’e güzel teknik yardımlarda bulunabilir çünkü araba Alonso’nun , Stoffel’in değil ; her şeyi Alonso’ya göre tasarlanmış.Eminim yardımcı olabileceği tahmin edebileceğimizden çok konu vardır.

      1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
        Schumi Nerde Ben Orda

        Raikkonen’in tarzını biliyoruz o yüzden lafı bile olmadı o zaman diğer pilotlar genelde pit duvarından yarışı takip ediyor burda amacım Raikkonen’i insanlara yanlış tanıtmak değil ki raikkonen’i eski tuttuğum pilottur bazı şifrelerimde ismi geçer 😀

        1. Bu olaydan sonra kendisine kıl olmaya başladım.
          https://www.youtube.com/watch?v=KQoLqW6Be7k

          1. Normaldir. Dandik Mercedes motoru yüzünden yarış dışı kalmıştı. Ayrıca en ön sırada harika bir keyifle izleme fırsatı yanında telefon yok bişey yok arayıp can sıkacak ooohhh ne güzel adam keyfini çıkardı ben olsam da aynısını yapardım şahsen…

            1. Cehalet ne kötü bir şey.Motor hala çalışıyordu.Sorunun sebebi başkaydı.
              https://www.youtube.com/watch?v=eIZBbJReCnE

            2. Nedense bu motor hep rainin aracında patlıyordu. Ferraride de aynı şekil ne oluyosa rai de oluyor. O zaman ferrari motorları da aracıda dandik.

    3. yani şimdi bunun rai ile ne alakası var illa burda tartışma mı yaratmaya çalışıyorsunuz ? o zaman bizde alo’nun kalmasına bir komplo teorisi üretelim takıma yalakalık olsun diye kaldı diyellim hoş olur mu ?

  4. Çocuğu apar topar getirmişler 😀 Neye uğradığını şaşırmış garibim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir