Vettel: "Red Bull F-Kanalı Kullanacak"

yazar:

kategori:

Red Bull, son iki yarışa kadar performans anlamında çok önde görünüyordu ancak Türkiye’den itibaren önce Mclaren’in ardından da Ferrari’nin atağa kalkması görüşleri değiştirdi.

Red Bull, F-kanalı ilk olarak Türkiye’de antrenman seansında piste çıkarmış ancak yarışta kullanmama kararı almıştı.

Valencia’nın uzun düzlüklerinde de F-kanalın Mclaren’e fayda sağlaması bekleniyor.

Vettel “Valencia’da önemli bir parça olan F-kanal araçta olacak. Adrian Newey, yeni sistem üzerinde son rötuşları yapmak için Kanada’ya getirmemeyi tercih etti.” dedi.


Yorumlar

  1. Çok gerçekçi olmuş sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada sanki oyun demosu reklam kokuyor gibi geldi bana.:))

  2. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    adrian newey işini bilir.
    sezon öncesi testlere de daha geç çıktılar işin tam hazırlanması için.
    bu seferde aynısını yapıyorlar.
    adam yarım yamalak iş yapmıyor,tam yapıyor ve işe yarıyor..

  3. Kullanın kullanın 😀 , buuyrun F-Kanal 'ı düzlük pistleri hariç ne kadar yaralı oldgunu kullanınca anlarısnız ferrai anladı xD

  4. Dengeler çok değişmedi 2000 yılında çift katmanlı difüzor kullanmaya başladığında. Çünkü Brawn açabileceği maksimum farkı spnuna kadar açmıştı. Ancak performans olarak da Red Bull İstanbul'dan sonra aynı güçteydi Brawn ile. Abu Dabi'de duble yapan takım hangi takımdı?

    Bu sene araçlar arasında büyük bir fark yok. Adrian Newey'ın geçen sene difüzörü uygulama konusundaki başarısını F-Duct'ta da görürsek, ilginç şeyler olacaktır…

  5. efendimayin  avatarı

    Çok fazla etkilemez dengeleri geçen sene diğer araçlar brawn gp den sonra çift katmanlı difüzöre geçtiler ama dengeler çok değişmedi.

  6. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Sebastian Vettek, Red Bull'un önümüzdeki Kanada yarışında F-kanalı yarışta kullanarak tekrar üstünlüğünü kurmayı planlıyor."

    Vettek değil Vettel Kanada değil Valencia olacaktı.TRF1 bize haberleri en hızlı şekilde yetiştirmeye çalıştığı için hata olmuştur.

    F-Kanalı kullanmaları gerek bencede. artık gelişim göstermeleri lazım. Mclaren yetişti onlara ve geçmek üzere.gelişimde Mclaren'in hızına yetişemeyebilirler ama araçları iyi olduğu için durumu kurtaracaklardır.tabi Türkiye'deki olay RedBull'u biraz yıprattı. Geri dönerek Türkiye'deki yarıştan etkilenmediklerinin sinyalinide vermek isteyeceklerdir.

  7. "Sebastian Vettek, Red Bull'un önümüzdeki Kanada yarışında F-kanalı yarışta kullanarak tekrar üstünlüğünü kurmayı planlıyor."

    redbull 2011 kanada dan mı bahsediyor?

    sanırım hatalı olan bişey var.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir