Bottas Antrenman Performanslarıyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, Bahreyn’de 2. antrenman seansında daha iyi performans göstermeleriyle mutlu olduğunu söyledi.

İlk antrenmanda Williams pilotları çok geride kalırken 2. antrenmanda Bottas en hızlı 8. hızlı isim oldu ve tur zamanını iyileştirdi.

Bottas “Cuma günleri dereceleri okumak her zaman zordur ancak aracımız gece şartlarında daha iyiydi ve önemli olan bu. Daha çok gelişebileceğimizden eminim ancak uzun sürüşlerimiz istikrarlıydı. Melbourne’de yarış performansımız iyi değildi ancak burada daha iyi olacak.”

“Aracın nasıl olduğu konusunda daha iyi fikirlere sahibiz ve incelememiz gereken çok fazla veri var. Lastiklerin hepsini denemeyi başardık ve iyiydi. Gereken dersleri çıkarmalı ve cumartesi günü ve pazar günü daha iyi iş çıkarmalıyız.”

“Mercedes harika iş çıkardı ve bu kadar önde olmayı hak ediyorlar. Biz daha küçük takımız ve kazanmak istiyoruz ancak şu aşamada, normal şartlarda bu imkansız görünüyor. Çalışmaya ve aracı geliştirmeye devam etmeliyiz çünkü daha sezonun ilk bölümündeyiz.”

“Melbourne’de fark şaşırtıcı derecede azdı. Şimdi belki olması gerektiği gibidir ancak bakalım cumartesi nasıl olacak. Ferrari bir şeyler saklıyor olabilir. Biz de çok fazla gelişebiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

“Bottas Antrenman Performanslarıyla Cesaretlendi” için bir yanıt

  1. Bottas doğruladı ve efsane geri döndü;”Ferrari hız saklıyor”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir