Alonso Zor Bir Sıralama Bekliyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso pek iyi geçmeyen antrenman turlarının ardından yarın için zor bir sıralama seansı beklediğini söyledi.

2005 ve 2006 şampiyonluklarını kazandığı Renault’a geri dönen Alonso antrenmanlarda en iyi 13. zamanı elde etti ancak bu zaman en hızlı zamandan yaklaşık 2 sn daha yavaş.

Alonso R28’in uzun sürüşlerde iyi olduğunu söyledi ancak tek turda aracın gelişmesi gerektiğini kabul etti.

Alonso "Hâlâ çok erken olduğunu düşünüyorum. İlk seansta 2.ye oranla daha iyi görünüyorduk ancak yine de biraz gerideydik. Bu yüzden performans olarak diğerlerine oranla hâlâ nerede olduğumuz hakkında emin değiliz."

"Belki tek turluk performansımızı geliştirmemiz gerekebilir. Şu anda en iyi halinde değil. Uzun sürüşlerden memnunuz… ancak ilk zaman turundan maksimumu alabilmeliyiz."

"Hâlâ maksimum performans ile geldiğimize emin değiliz bu yüzden yarın sıralamalar zor olacak. 3. antrenmanlarda tek tur performansı için çalışmalıyız ve en iyi sonuç için uğraşmalıyız." dedi.

Alonso ayrıca hafta sonu için beklentilerinin gerçekçi olduğunu ve galibiyet için mücadele edemeyeceği düşüncesine hazır olduğunu söyledi.

Alonso "Bu zor değil. Kendi hedeflerinizi koyarsınız, bu hafta sonu için hedefim galibiyet ya da podyum değil ancka yarın Q3’e kalabilmek için uğraşacağız. Pazar puan kazanmak için çalışacağız."

"Malezya’da pist aracımıza uyacak mı göreceğiz. Her yarış yeni bir mücadele olacak ve yeni hedefler olacak ve her yarış aracı geliştirmeye çalışacağız. Bir kaç yarış içerisinde tepedeki takımlara ne kadar yaklaşacağımızı göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    :D:D:D komik

  2. hakan köşk avatarı

    mclarenciler pazar günü heikinizi görecez karamanın koyunu sonra çıkar oyunu biz sizin gibi ferrarinin 780 sayfalık teknik bilgilerini çalmıyok renaultçulara saygılar

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    hee sunu da soyleyeyim eger alonso 0.5 saniye kazandırdı soyleminiz 2006 da ki nispeten basarısız araca bakarak soyleniyorsa;o halde montoya da mclarene geldiginde 2004 yılında berbat bir arac vardı ortada ve nerdese her yarısı kazanacak bir aracımız oldu 2005 yılında?nasıl olcak simdi bu herseyi pilota baglamaktan sacma bişi goremiyorum f1 için.cunku alonso da oyle diyordu''ben gelmeden once takım q3 e kalmak için ugrasıyordu''filan..aman allah razı olsun be buyuk adammıssın.

  4. Bakın yeni bir formül buldum hiç uğraşmayın tesislerle fln alın Alonsoyu o sizin adınıza herşeyi yapar aracı baştan sona kurar ayriyetten 1 sn de kendi katar kafanız rahat olur ne gerek var 1000 lerce mühendise para vermeye dimi :))

  5. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    beril kardes madem alonso muhendis degil;gecen yıl mclarene nasıl zaman kazandırıo pekii?renault da da yapsın aynı seyi…ramazan abim gayet guzel yazmıs..ortalık alonso ile ilgili atıp tutan insanla doluydu;ki hala oyle ya neyse..o da zamanında soyledik fanatiklik yapmayın diye bişi demiş haklı da cıkmıs ne var bunda..mclaren oyle kişilere baglı performansı olan bir takım degil bunu biraz f1 bilgin varsa anlarsın ama yok sadece alonsoyu savunma işine yarısyorsan o zmaan bişi konusamayız zaten..alonso kayıp mıdır mclaren için?heiki varken hayır diyorum suan için..bunu onumuzdeki yarıslarda anlıcaz.sezonun 2. yarısında da goruruz mclareni bakalım neler yapıcak.eger cok ileri gidemezse bunun nedeni de alonso degildir bunu bil baska nedenleri vardır.ki oyle bişi oalcagını da sanmıyorum en kotu 2. olur yani bu takım bu performansla.bakalım hele bi malezyaya gelelim goruruz neler olacagını.saygılar

  6. hakan bey lewis öyle demiyor. performansa rağmen büyük konuşmamak istiyor sadece.

    beril arkadaşım alonso takımına elbette bir şey kazandırıyor ancak 0.5 olduğunu nerden biliyorsun. bunun bir ölçütü yoktur direk olarak.

  7. beril sarac avatarı

    ramazan kardeş, sen alonsoyu mühendis sandın galiba.. elinde iyi bir paket yoksa daha ne yapabilir ki?? sonuçta geçen sene mclarene 0.5 saniyeden fazla kazandıran alonsoydu.. mclaren geçen senenin kaymağını yiyor hala.. sezonun ikinci yarısı görürsün sen mclareni!!!

  8. hakan köşk avatarı

    görecez ramazan kardeş lewis ne demiş antiremanlarde birinci olmuş ama perforsansı düşük diyo arabanın asıl siz göreceksiniz bak bakim 1-2 yarış sonra alonso ne yapıyoooo mcleren eline ayana düşecek alonsonun 2009 da bize gel diyeee

  9. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Görece takım geliştiren alonsoyu burdan atıp kesenlere ders olsun, Alonsonun bi şey geliştirdiği yok çıkar aracına yarışır herkesin yaptığı gibi, ne oldu alonsosuz mclaren düşüşe geçecekti ne oldu alonsocular. fanatik olmayın dedik size.

  10. Renault zor sene olacak demek daha doğru olur. Ama belli olmaz bu F1.

  11. sedat kökdağ avatarı
    sedat kökdağ

    ben alonso için ZOR bir sezon bekliyorum :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir