Bridgestone Lastikler Arasındaki Farkı Arttıracak

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz yarış olan Kanada’da yaşanan mücadelenin ardından daha radikal lastik tercihleriyle mücadelenin daha da artacağı görüşünün oluşmasıyla Bridgestone Hockenheim’de lastikler arasında daha büyük fark olacağını ve Almanya’ya süper yumuşak lastikler ile onlardan iki derece daha sert olan sert lastikleri getirecek.

Bridgestone motor sporları lastik gelişim uzmanı Hirohide Hamashima, Hockenheim pistinin karakteristiğinin buna uygun olacağını düşündüklerini ve lastikler arasında daha fazla fark varken değişik verileri incelemenin ilginç olacağını belirtti.

Ancak Bridgestone Macaristan ve Singapur’da bu yaklaşımdan vazgeçerek süper yumuşak ve orta sert lastkleri getirecek. Belçika ve İtalya’da da orta sert ve sert lastikler kullanılacak.

Grand Prix                              Super Yumuş. Yumuş. Orta     Sert
Avrupa Grand Prix (Valensiya) X X
Britanya Grand Prix (Silverstone) X X
Almanya Grand Prix (Hockenheim) X X
Macaristan Grand Prix (Budapeşte) X X
Belçika Grand Prix (Spa) X X
İtalya Grand Prix (Monza) X X
Singapur Grand Prix (Singapur) X X


Yorumlar

  1. "Bridgestone motor sporları lastik gelişim uzmanı Hirohide Hamashima, Hockenheim pistinin karakteristiğinin buna uygun olacağını düşündüklerini ve lastikler arasında daha fazla fark varken değişik verileri incelemenin ilginç olacağını belirtti."

    oldu canım. siz inceleme yapın, sonra faztazilerinizi uygulayın, takımlar ve pilotlar size ayak uydurmak için 5 turda bir pite girip sirk maymununa dönsün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir