Raikkonen F1'e Dönüş için Acele Etmiyor

yazar:

kategori:

2007 Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Fin pilo tgeçtiğimiz sezonun sonunda Ferrari’den ayrılmış ve ralli kariyerine başlamıştı.

İtalya’nın Autosprint gazetesinin sorularını yanıtlayan Raikkonen, “Yarışları televizyondan izliyorum ama sürüş yapmanın dışında hiçbir şeyini özlemiyorum. Kendi kararımı dış baskılar olmadan tamamıyla rahat bir şekilde vereceğim. Şu anda 2010’da sadece bir yıllık bir anlaşmam var ama karar vermek için acele etmiyorum yine de.” diye konuştu.

Fin pilotun Renault’da Robert Kubica’nın yanında yarışabileceği iddiaları yapılmıştı birkaç hafta önce.


Yorumlar

  1. arkadaşlar bence gelecek sene için kimi dönmeyecek acı ama gerçek. çünkü şampiyonluk mücadelesi veremeyecek bir araçla yarışmaz kimi. bunu da söyledi. mclaren, ferrari ve redbull koltukları şu anda dolu. mücadele verebilecek takımlar şu an bunlar. renault ise toparlanma sürecinde ama hala başa güreşecek bir araca sahip değil. o yüzden gelirse iyi bir araca oturmak isteyecektir. schumacher gibi aracı geliştirmeyi beklemeyecektir.

    biraz gerçekçi olmak lazım şu an için. dönmesini ben çok istiyorum, eski yarışlarını izliyorum bazen aynı keyfi alıyorum. ama kimi bu, adamın doğasında var. kimseye yalvarmaz benimle anlaşın diye.
    gelecek sene için wrc de daha tecrübeli olarak şampiyonluk söylemiyle yarışabilir. yine de sezon sonunu beklemek lazım. f1 cadı kazanı gibi kaynayan bir yer, her an ne olacağı belli olmuyor.

  2. arkadaşlar bence gelecek sene için kimi dönmeyecek acı ama gerçek. çünkü şampiyonluk mücadelesi veremeyecek bir araçla yarışmaz kimi. bunu da söyledi. mclaren, ferrari ve redbull koltukları şu anda dolu. mücadele verebilecek takımlar şu an bunlar. renault ise toparlanma sürecinde ama hala başa güreşecek bir araca sahip değil. o yüzden gelirse iyi bir araca oturmak isteyecektir. schumacher gibi aracı geliştirmeyi beklemeyecektir.

    biraz gerçekçi olmak lazım şu an için. dönmesini ben çok istiyorum, eski yarışlarını izliyorum bazen aynı keyfi alıyorum. ama kimi bu, adamın doğasında var. kimseye yalvarmaz benimle anlaşın diye.
    gelecek sene için wrc de daha tecrübeli olarak şampiyonluk söylemiyle yarışabilir. yine de sezon sonunu beklemek lazım. f1 cadı kazanı gibi kaynayan bir yer, her an ne olacağı belli olmuyor.

  3. işte beni kemiren bu belirsizlik bu bekleyiş.söylediklerin çok doğru.kimi için hayırlısı olur umarım.

  4. Jetman sana tavsiyem her şeyi oluruna bırak.Çünkü söz konusu Raikkonen ise haberlerin çoğu doğru çıkmıyor.Kimi gelsin ya da gelmesin hiç farketmez umarım Renault seneye rekabetçi olur da Kubica hak ettiği zirve mücadelesini verebilir.Kimi sezon ortasında kararımı vereceğim demişti.Bekleyip öğrenmekten başka yapacak bir şey yok =)

  5. pilotdaş arkadaşlarım ne düşünür acaba.2011 için renault rekabetçi olabilirmi.renault kimi yi ikna edebilirmi.
    ben renault un rekabetçi olabileceğini düşünüyorm ama kimi nin ikna edilmesi zor görünüyor.eminde değilim açıkcası tahmin yürütüyorum

  6. sürüş yapmanın dışında hiçbir şeyini özlemiyorum diyor kimi yani sürüş yapmayı özlüyor.buda bi gelişme

  7. destur.tam ben yazacaktım wrc-rai ağzımdan aldı

  8. daha yeni tartışmalar bitmişken başlatmanın alemi yok

  9. yok mert merter hangi akla hizmet ediyorsun tabiki eleştireceksin ama şuraya pilotları karalamadan yorum yazssan çok mu şey isteriz senden

  10. Surus yapmayi ozlemesi bile bisey bence 🙂 Muhtemelen Redbull ona test yapmasi icin bir olanak yaratacak, o zaman daha netlesir Kimi`nin donme arzusu. Hayirlisi olsun ne diyelim, bekleyip gorucez 🙂

  11. mert merter avatarı

    kimmi keyif catiyo milet dönsün diye yirtiniyo :)) dönse ne olur dönmese ne olur ? al iste summi döndü 7 kere sampiyon olmus bir süper star di braktiginda kimiy de 7 ceker ama simdiki hali ortada bir kere braktinmi dönüste kim olursa olsun ayak uyduramaz kimmi nin olacagida bu eski kimiyi arayanlar cok bekler .

  12. Artık nerede olması benim için önemli değil her türlü takip edeceğim Kimi'yi =) Ralli'nin F1' e göre biz taraftarlara için sağladığı avantajlar var.Mesela tuttuğunuz pilotu daha yakından görebiliyorsunuz.Benim gibi şanslıysanız konuşabiliyorsunuz.Bilet fiyatları daha ucuz ama F1 hepimizin kalbinde ayrı bir yere sahip.İçimizde ki o tutkunun sayesinde her sene İstanbul Park'a gidiyoruz.Gönül isterdi ki hiç bırakmasaydı F1'i ama bundan sonra hangisini seçerse seçsin bize saygı gösterip desteklemek düşüyor…

  13. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    açık söyliyim raikoneni ilk başlarda sevmezdim fakat sonralarda gerçekten sevmeye başladım.
    f1 de olması gereken bir pilot kendine yazık ediyor.
    çünkü o çok hızlı.
    muhtemelen dönecektir çünkü hala o aşk var onda.fakat ben redbull a gelmesini isterim.
    taraftarları değilim ama süper olur gerçekten.

  14. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bana WRC'de devam edecek gibi geliyor ama yinede yarışları izliyosa artık dua etmeye başlıcam yarışlar daha heyecanlı geçsin ve onu çeken bişeyler olsun diye.araçlar daha hızlı olsun bundan sonra ve Kimi F1'de sürüş yapmak için can atsın :))

  15. gokhan cinar avatarı

    kesin dönmeli cok iyi olur f1 adına 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir