Boullier “Vandoorne Kariyeri İçin İyi Bir Sonuç Aldı”

yazar:

kategori:

McLaren’in Yarış Direktörü Eric Boullier, Bahreyn’de ilk yarışında puan kazanan Stoffel Vandoorne’nin geleceği açısından iyi bir sonuç elde ettiğini söyledi.

Alonso’nun yerine yarışan Vandoorne, yeni araçla hiç deneyimi olmamasına rağmen iyi bir yarış geçirerek 10. oldu ve puan kazandı.

Boullier “Yanlış bir adım atmadı. Çok iyi iş başardı.”

“Böyle bir hafta sonu geçirmesi kendisine olan güveni açısından çok iyi oldu. Aynı zamanda kariyeri için de. Bir çok insanın gözünün onun üstünde olduğunu biliyorum.”

“Bu yüzden onun için iyi oldu. Tüm hafta sonu sorunsuz geçti ve o da yanlış bir şey yapmadı.”

“Geç geçtiği için insanlar onun dezavantajlı olduğunu söylüyorlar ancak buna inanmıyorum. En azından bunu düşünecek zamanı olmadı ve üzerinde yanlış bir baskı oluşmadı. Harika bir iş çıkardı.”

“Çin’de yarışırsa daha da iyi olur ancak bunu ummuyoruz. Ancak yarışması gerekirse takım onun yapabileceklerinden emin.” dedi.

Boullier, Button yarış dışı kalmasaydı İngiliz pilotun yarışı Vandoorne’nin önünde tamamlayacağını söyledi.

Boullier “Adil olalım. JB bugün iyi bir sonuç alırdı, en azından 7. olurdu. Böylece farklı bir hikaye olurdu. Aracın dengesinden mutluydu ve ilk turlarda çok fazla yakıt tasarrufu yapabildik.”  dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Boullier “Vandoorne Kariyeri İçin İyi Bir Sonuç Aldı”” için bir yanıt

  1. Elinden geleni en iyi şekilde yaptı. Daha iyi bir sonuç alabilir miydi ? Evet. Ama çocuğun ilk yarışı, çok fazla şey beklememek lazım. Geçiş yaptığı kişiler hep tecrübeli pilotlar. Araçlarını iyi tanıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir