Boullier: McLaren Daha İyi Olacak

yazar:

kategori:

McLaren Yarış Direktörü Eric Boullier, McLaren’in sezon ilerledikçe daha iyi olacağını söyledi.

Boullier “Geçen yıla göre artık daha iyi bir noktadayız. Henüz istediğimiz yerde değiliz ama artık daha iyiyiz”

“Geçen yıl yaşadığımız çoğu sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Performans açısından beklenen yerde değiliz ama daha iyi olabiliriz”

“İlerleyen yarışlar için güncelleme planlarımız var. Adım adım gelişmeyi planlıyoruz. Sezon başında kendimize bir plan belirledik ve bunu uyguluyoruz”

“Henüz gerçek tabloyu görmüş değiliz. Sonuçta her iki yarışta beklediğimiz şekilde gitmedi”

“Stoffel son yarışta harika bir iş çıkarttı. Ama kıyas noktamızın o olduğunu söyleyemem. Sonuçta yarışa çok fazla hazırlanamadı ve henüz ilk yarışıydı”

“Hem dayanıklılık hem de performans açısından daha iyi noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Ama bunun için sabırlı olmalıyız” dedi.

Boullier, Alonso’nun Çin’de yarışma ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı.


Yorumlar

“Boullier: McLaren Daha İyi Olacak” için 9 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Geçen sene iyi bir hazırlık dönemi geçirmedi Mclaren. Bu sene umarım daha iyi bir hazırlık dönemi olur ve 2017 için hem motorda hem de şaside muazzam bir atılım olur. Ve özlenen rekabetçi Mclaren’i izleriz.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Mclaren in tam yerini görmek için ALonso nun sorunsuz bir yarış tamamlaması gerekiyor.Geçen sene Hep Honda Honda denildi ama bu sene ne diyecekler acaba?

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mclaren’in sorunu şu tam emin değilim vandoorne’a göre söylemek olmaz ama bahreyn’de 5 turda biten supersoft lastik kullanımı var yoksa ilk turlarda performans çok iyi ama lastik aşınması çok fazla 5 turda 3.5 sn tur zamanı yavaşlıyor bunuda yarışın son stintinte yapıyor yani depo dolu değilken eğer lastik kullanımını düzeltirlerse o zaman çok daha iyi yerlere gelecekler performans iyi ama lastik kullanımı kötü bunu aşacaktır mclaren

  4. Bence mclaren bu sene iyi gelişecektir, geçen seneye oranla araç daha istikrarlı, daha fazla tur atıyor ve buna bağlı olarak da elde edilen verilerin doğru olma olasılığı yükselir. Benim düşüncem sezonun sonunda daha iyi bir mclaren göreceğiz, mclaren hem sezonun 2. Yarısını sever.2017 yi de sabırsızlıkla şimdiden beklemekteyim.

  5. Boullier eğer sezon içinde McLaren taraftarının beklediği atılım olmazsa sezon sonunda sende Arai amcana katılırsın.

  6. Şasiyi geliştirmeniz şart hiçte bahsettiğiniz gibi övülecek bir şasi yok ortada.

  7. Avrupa GP’ye kadar daha fazla yol katetmeliyiz. Araç geçen seneye göre çok daha iyi ama hala podyuma yakın değil. Yarım saniye daha lazım.

  8. BurakBilgin avatarı

    Alonso gelip bi suyunu sıksın o zaman anlarız.

  9. Reis dönünce neler yapcak bakalim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir