Jos Verstappen: Max 2017’de Ferrari, Red Bull veya Mercedes Sürecek

yazar:

kategori:

Jos Verstappen, Max Verstappen’in 2017 yılında büyük ekiplerden birisi için yarışacağını söyledi.

Max Verstappen F1’de gösterdiği performansla dikkat çekiyor ve Mercedes başta olmak üzere çoğu takım kendisiyle ilgileniyor.

Jos Verstappen “Ferrari’nin Max’a olan ilgisini biliyoruz ama acelemiz yok. Bunun için erken”

“Max gelecek yıl şampiyonananın en iyi takımlarından birisinde olacak. Üst düzey derken Mercedes, Ferrari veya Red Bull’dan bahsediyoruz”

“İlk tercihimiz Red Bull. Takım oğlumdan memnun ve Max de onlarla çalışmaktan memnun” dedi.


Yorumlar

“Jos Verstappen: Max 2017’de Ferrari, Red Bull veya Mercedes Sürecek” için 24 yanıt

  1. ben seviyorum bu elemanı hırsı ve gözü kara olusu iyi ama daha erken bence 3 senesi daha var ferrari ve merso için seyir zevki iyi bir pilot babasının gölgesinden kurtulup kendi kararlarını verdiğinde daha iyi olacağını umut ediyorum.

  2. McLarende birkaç yarış yarışsada Ron şunu muma çevirse,sonra başka takıma gitsin. Böylece F1 oryantayonunu tamamlamış olur.

  3. Merhaba arkadaşlar. Tam yeri diye buradan yazıyorum. Ergen, tokat, cahil gibi kelimelerin yorumlarda geçmesini uygun bulmuyoruz ve bir süredir izin vermemeye çalışıyoruz. Yerinde kullanılsalar çok sorun çıkarmayacaklar ancak kullanım alanları değiştikçe kırıcı olabilen ve kavga çıkarabilen kelimeler. Bu üç kelimeyi de kara listemize ekledik ve bundan sonra bu kelimeleri içeren yorumlar askıda kalacak ve onaylanmayacak. İyi yorumlar!

  4. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    yahu bu herif kadar görgüsüz birisi yok. nah sürer mercedes , ferrari filan. kvyat’ın performansına göre belki red bull sürer o kadar.

    ferrari adayları ;

    1. aday : romain grosjean
    2. aday : kimi raikkönen
    3. aday : valteri bottas

    mercedes adayları ;

    1. aday : nico rosberg
    2. aday : valteri bottas
    3. aday : pascal wehrlein
    4. aday : fernando alonso

    hiçbir büyük takım şu anda ne konuştuğunu bilmeyen aklı bir karış havada bir ergene aracını emanet etmez.(yetenekli o ayrı)

    1. nazmiduman34 avatarı

      Rosberg kadar bile iyi olmayan Bottos ve 50 milyonluk Alonsonun Mercedese geçme ihtimali çok düşük bence. Tahminimce takım Hamilton-Rosberg ikilisinden gayet memnun, bu sürücüler neredeyse her yarış pole pozisyonunu alıyor ve double yapıyor, griddeki en iyi ikili bence.

  5. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Bende Boeing-777 Sürecem @zubullah . 😀 😀 😀

  6. Max gibi pilotlar pek kaybedeceği birşey olmadığı için aşırı agresif kullanıyor araçlarını kendilerini kanıtlamak için. Büyük takımlarda akıl mantık ve strateji ve takım emri gelir. Öyle kolay değil zembille ferrariye gelmesi. Pişmesi ve hatta babasından kurtulması lazım.İiki densiz demeç verse babası ferrari hemen ikisinide kapıya koyar..

  7. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    2018 dese kimse bu kadar bir tepki göstermez seneye 2017’de Red Bull’a geçer kendini kanıtlamaya çalışır..Performansına göre geçer bir takıma ama böyle atıp tutmayla olmaz Bu takımlar ilgimiz var dedi ama Verstappen gelsin diye ölmüyorlar.

  8. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Rai varken rüyanda

  9. red bula giderse ricciardoyu vettelden daha çok zorlar . ferrariye giderse vetteli paramparça eder.

  10. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Babası pek sevmez bizi. İlk önce Red Bull da kariyer yapar. Biraz pişer sonra belki Mercedes ama er yada geç oturacak o kırmızı koltuğa 😀

    1. allah korusun deme ole

  11. Ben de 2017’de Airbus A380 süreceğim.

    1. saidertuğrul avatarı
      saidertuğrul

      😀 😀 😀

  12. Redbulldur o redbull, Ferrari olsa yerinde duramaz.

  13. Lütfen, Ferrari’ye pilot transferine gerek yok.
    Raikkonen yarışabildiği kadar yarışmalı.
    Zaten şampiyonluk hasreti çekiyoruz üzerine bir de ergen tribi kaldıracak halimiz yok.

  14. Wehrlein varken mercoyu unutsun. Riccardonun yanina gelir iste ric bunu bir tokatlar o zaman akillanir.

  15. Rüştünü ispat etmeden ne Mercedes nede Ferrari koltuguna oturabilir. Bu koltuklar öyle senin ergen oğlanın taşıyabileceği koltuklar değil. Redbull hazır Kvyat kötüyken gönderip yerine senin oğlanı oturtur onun dışında daha şimdiden büyük hayaller kurmayın.

  16. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Mercedes’i unutsun 1, Ferrari’de bos koltuk olursa ki sanmiyorum bence Raikkonen devam edecek ve etmeli de. Son ihtimal RedBull. Kvyat sene sonu sutlanir.

  17. Wolff ve Arrivabene bunun gibi bir ergenle yarışır mı? Bunlar ciddi takımlar, hatayı affetmezler. Sen Toro Rosso’da küfür edersin bir şey olmaz Ferrari’de, Mercedes’te, Mclaren’da yamuk yaparsın tillahını görürsün. Açıkçası Vandoorne ve Wehrlein’i görünce piyasada sanıldığı kadar da çok kötü pilot olmadığını görüyoruz. Kimse Verstappen’e muhtaç değil. Mercedes birini yollarsa Wehrlein’ı alır zaten, Ferrari de Grosjean’ı alacak gibi. Bana kalırsa fazla kaşınma Jos, Marko’nun gaza geleceği tutar kapının önüne koyarlar senin ağlak oğlanı. Ben hala Marko niye kapının önüne koymuyor onu merak ediyorum.

  18. Seneye mercoya gitsede ham veya ros sunu bi perişan etse bu adam sainzdan hızlı diye aşırı şişiriliyor.

  19. Mercedes süremeyeceği kesin Ferrari bir ihtimal Redbull kesin.

  20. İtici açıklamalara tam gaz devam. Nasıl bu kadar emin olabiliyor ki ?

    1. Bir kaç sene içinde Kvyat’ı şutlayıp Verstappeni getirir Red Bull. Ferrari koltuğu için Grosjean, Gutierrez, Vergne falan olur. Mercedes için ise Wehrlein. Yani Jos hayal görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir