Bernie'ye Göre Alonso-Vettel İdeal Bir İkili

yazar:

kategori:

Son dönemdeki haberlere göre Red Bull, Vettel’in anlaşmasını 2015’e kadar uzatmaya hazırlanıyor. Henüz takımdan bu yönde bir doğrulama gelmedi; bu nedenle Vettel’in 2012’de Ferrari’ye geçişi hakkında şüpheler devam ediyor.

Eğer bu gerçekleşirse Vettel, Ferrari ile 3 yıllık anlaşması olan Alonso ile takım arkadaşı olacak.

İşte bu durumda Ecclestone’yi mutlu edecek.

Resmi F1 sitesinde Alonso ile birlikte yaptıkları söyleşide Ecclestone: “Şahsen Sebastian’ın bir dünya şampiyonluğu kazanacak sınıfta olduğunu düşünüyorum, ki Alonso bunu zaten kanıtladı.”

“Mesele kalite. Bana göre her ikisi birbirlerini tamamlayacaktır ve ideal bir ikili olacaklardır”

“Haklı mıyım Fernando? Sebastian’ın seninle sorunu olmaz. Peki senin?”

Alonso’nun cevabı: “Doğru. Benim de Sebastian ile sorunum olmaz”

Ecclestone: “Söylediğim de bu. En büyük rakipler olmarına aldırmaksızın her ikisi de birbirine saygı gösterir”


Yorumlar

  1. Ahmet  Çelik avatarı

    Vettele gelice f1 taraftarlarının çoğu vetteli hazmedemiyor.şimdi pilot değil falan diyorlar.bunu 2007 hamiltona da yapmışardı aynı kişiler.kabul etmek istemeseler de str e geçti en iyi 3. takım yaptı.red bulla geçti şampiyonluk için mücadel etmeye başladılar.bu bir süreçtir yavaş yavaş kabul edicekler.

  2. Ahmet  Çelik avatarı

    E hadi konuşsun ne olucaq kapı dışarı olucak.yanlış bie şey yok ki burda?zaten kendisi de ferrarinin onu için son şans olduğunu söylemişti.küfre gelince her kes zekasına ve terbiyesine paralel laflar eder çok istiyorsan et

  3. vettel in süper pilot olduğu konusunda şüphelerim var
    1-sezon sonunda webberi geçmeli
    2-şampiyon olabilecekmi
    3-biraz tecrübe eksikliği göze çarpıyor
    4-gerilerden yukarılara tırmanmada güçlük çekiyor
    yani henüz kendini ispatlayamamış bi pilot tüm eksiklerini gidermesi gerek

  4. Ahmet çelik yeter kardeşim tamam anladık ortalık karışsın istiyorsun ama sabrımı zorlama.Bir konuya 3 defa tahrik edici yorum yazma.Küfür ettiğimizde de yok site böyleymiş yok taraflıymış yok vs.vs.konuşmayın.Başkalarına saygı duymuyorsan bari kendine duy ve laf yeme.Daha öncede söyledim aklında başka pilotlar varsa söyle.Yoksa adamı günaha sokma.

  5. Ahmet  Çelik avatarı

    Aslında anlaşmaları için bir başka deyişle birbirilerini eleştirmemleri için sebepler de var.eğer özellikle alonso susmaz gibisinden konuşuyorsanız tam aksine susması gereken alonsodur.çünkü aslında fazla seçeneği olmayan alonsonun kendisidir

  6. 1-bernie dede ortalığı karıştırma
    2-alonso-vettetl kolay kolay anlaşamaz.
    3-kiminin takım arkadaşları hep çok kaliteli pilotlar olmuştur.hiedfeld-coulthart-montoya-massa.istediğiniz kadar şu ikili en iyi desenizde bir araya gelmedikleri sürece ne konuşsak boş.o nedenle kafamdaki ikiliyi yazmıyorum.

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bana gore vettel ferrariye sampiyonluk katmak icin gelicek peki alonso gibi hırslı birisi bunu kaldırabilicekmi kafamda soru isareti var ? bay Bernie bu cumleyi kurarken bunu dusunmedimi alonso bu pilotla anlasır ama nereye kdar gider onu bilemem biliyosunuz alonso kaybetmekten hoslanmaz halbuki ferrarideyken o schumi gibi kopmak isticektir ferraride 30 yasina kadar yarisir bence alonso schumi nin 2 zi olucak ben bunu goruyorum bu kadar enerjiyi o bakımdan bence vettel yanlış seçim olur bana kalırsa 2 ideal pilot ama rekabet acısından alonso yu 2 ci plana atamazlar vettel le alonso 2 side sampiyonluga aday pilot olarak cikar sezona cok ciddi bir kapısma söz konusu

  8. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    Gridde yapılması gereken 3 değişiklik var.
    İlki Renaultta Kimi-Kubica
    İndia'da Petrov-Sutil ve
    Sauber'e Nick.

    Diğerleri harika.

  9. Ahmet  Çelik avatarı

    Aslında ben de vettelin ferrariye geçmesini istiyorum.sadece vettel massa gibi olan olmuş biz yine takım arkadaşıyız demez.doğal olarak 2007 mclarenin başına gelen ferrarinin başına gelir.doğrusu ben de çok memnun olurum.bu tür çekişmeler f1 e renk katıyor.ayrıca ferrari için de büyük reklam olur br başka açıdan bakınca

  10. kimi- alonso ikilisi süper olur. tek kelime ile harika ama artık imkansız 🙁 ve + vettel alonso yan yana gelrse hiç sorun olmaz bu sende olmadğı gibi sizin istedğiniz olmıcak.

  11. Alosno Vettel'i geçerse Vettel susar ama Alonso geçilirse Ferrari'yi yerden yere vurur.

  12. şahsen benimde hayalimdeki ikili alonso-kimi ikilisidir. artık gerçekleşmesi pekte mümkün olmayan hayalim:))

  13. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bence Kimi-Alonso, Kimi-Hamilton ikilileri tarihin en harika ikililerinden biri olabilir.gerisi yalan :))

  14. :))) şunu aklımızdan çıkarmamak lazım, formula 1 bernie nin oyun hamuru. istediği gibi şekillerndirip oynamak istiyor. hamurun güzel bir şekil olması ona maddi kazanç olarak geri dönüyor.

  15. Sir Jack B.  avatarı

    Bu arada Alonso Vettel'i yer bence 🙂 Vettel'in Ralf Schumacher'den ileri gideceğini sanmıyorum. Bakalım beni şaşırtabilecek mi ?

  16. Sir Jack B.  avatarı

    Amca niye burnunu heryere sokuyorsun. Menejerimisin bu adamların yada Ferrari'nin.

  17. Ahmet Çelik bey kardeşim bu şekilde fikrini belirtmek zorunda değilsin.Aklında başka bir ikili varsa söylersin yoksa da susar ortalığı karıştırıp kirletmezsin.

  18. Ahmet çelik sen de böylece mutlu olursun.Herkesin kafasında bir pilot kombinasyonu vardır.Bu bernieye aittir.Bana göre de kubica alonso ikilisi daha iyi olur.

  19. Ahmet  Çelik avatarı

    İkisi de pirana gibi yerler birbirilerini

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir