Alonso, Ferrari'nin Gücünü Kanıtlamak İstiyor

yazar:

kategori:

Bir kaç kötü yarışın ardından Ferrari ve Alonso, son yarış Kanada’da bir anda ön bölümde mücadele etmiş ve galibiyet savaşı vermişti.

Bu yarışın ardından Ferrari’nin Valencia’ya yaklaşık 0.5 sn kazandırdığı söylenen düşük konumlandırılmış egzoz sistemiyle birlikte oldukça yenilenmiş F10 ile gelmesi bekleniyor.

Alonso “Yarışın nasıl gideceğini görmek ilginç olacak. Bazı pistlerde iyiydik, bazılarında sorun yaşadık. Son bir kaç yarışta inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu.”

“Umarım Montreal’de gördüğümüz performansı devam ettirebiliriz ve Red Bull ile Mclaren’le mücadelede rekabetçi olabiliriz. Türkiye’de yeteri kadar hızlı değildik, bu yüzden Kanada’yı tekrarlamak ve tekrar rekabetçi olup podyuma çıkmak istiyoruz.”

“Az ya da çok aracımızı her yarışta geliştirdik bu yüzden diğerlerinin de ne kadar geliştiği önemli. İleri yönde geliştik gibi görünüyor bu yüzden iyimseriz.”

“Yaptığımız işten memnunuz, Valencia’ya iyi bir paketle geldik ancak yine de beklentilerimiz konusunda sakiniz.”

“Diğer takımların son haftalarda sadece TV izlemediğinin farkındayız, herkes güncellemeler getiriyor ve umarım bizimki diğerlerininkinden daha fazla olur.” dedi.

Alonso, geçtiğimiz hafta sonu Fiorano’da yaptıkları sürüşün, ideal hava koşullarında olmamasına rağmen olumlu geçtiğini söyledi.

Alonso “Araçta hissettiklerim çok olumluydu. Kameralı bir aracın arkasından 60 km/sa hızla ilerliyordum bu yüzden oldukça stabil bir sürüştü! Bunun yanında önümüzde araç olmadan da bir kaç sürüş gerçekleştirdik. Araçta ve kasta olmak üzere toplam 10 kamera vardı bu yüzden aracı sürmek rahat değildi. Bunun yanında Fiorano’da ilk kez F1 aracı kullandım.”

“Yarın soruları daha iyi cevaplayabiliriz. Biraz daha hızlı olmayı bekliyoruz ancak daha önce de söylediğim gibi aracı geliştirmeyi sürdürmeliyiz. Abu Dhabi’ye yapmamız gereken görev bu ve daha gidilecek çok uzun bir yol var.” dedi.


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonso kendi evinde kazanmayı hak ediyor umarım ferrari onu kazanmasına yardımcı olur artık bizim ne kadar güclü oldugumuzu görmek için c tesi beklemek lazım sıralamalarda umarım hızlı oluruz guncelleme lewisin dedigi gibi silverstonede daha cok isimize yarıcak.

  2. Aşağıda yusuflayan şahısa ben cevap mı yazayım yoksa o yorumu silecek misiniz?

  3. bu arada lewis ferrariden cekindğini acıklamış :)) yusf yusf yusf :)) şaka bi yana ne olursa olsn lewis pol için en ciddi rakip.

  4. yarın iş nedeniyle antremanları takip edemiyeceğim aklın sende olcak fernando 🙂 dürüst konusayım canadada mclarendn korkuyordum. ama şimdi sıra bizde.

  5. yarın az-çok bişiler belli olur.

  6. Ertan Akkaş avatarı

    "Araçta hissettiklerim çok olumluydu. Kameralı bir aracın arkasından 60 km/sa hızla ilerliyordum bu yüzden oldukça stabil bir sürüştü! Bunun yanında önümüzde araç olmadan da bir kaç sürüş gerçekleştirdik. Araçta ve kasta olmak üzere toplam 10 kamera vardı bu yüzden aracı sürmek rahat değildi. Bunun yanında Fiorano'da ilk kez F1 aracı kullandım."

    BU kısmı çok sevdim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir