Hamilton Ferrari'den Meydan Okuma Bekliyor

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, Ferrari’nin yeni güncellemesinin bu hafta sonu İtalyan takımına büyük destek olmasını bekliyor.

Ferrari ,Renault ve Mercedes takımlarının hepsi kendi Red Bull tarzı egzost sistemlerinine Valensiya’ya getirmeye karar verdi, fakat bu sistemin gerçek faydasının Silverstone tarzı hızlı virajlı pistlerde ortaya çıkacağı düşünülüyor. Bu arada McLaren de büyük güncellemesini bu yarışa saklıyor.

Hamilton Ferrari’nin güncellemeleri hakkında şunları söyledi

Hamilton: “Neler olacağını görmek için sabırsızlanıyorum. Fakat, bence oldukça hızlı olacaklar. Benim görüşüm güncellemelerinin etkisi burada daha az olacak, fakat Silverstone’da büyük fayda sağlayacak.  Barcelona’da da oldukça büyük etkisi olurdu. Bence cadde pistlerinde küçük bir adım. Belki saniyenin bir kaç ondalığı, belki onda üçü kadar.”

“Ferrari geçen yarış oldukça yakındı ve şimdi güncellemeleri var, bu yüzden bu hafta sonu oldukça hızlı olacaklardır. Mercedes son yarışta o kadar yakın değildi, bu yüzden onların bizi geçmesini beklemiyorum, fakat belki yaklaşabilirler. Renault’da çok hızlıydı.”

“Fakat düşünmeniz gereken ana rakip Ferrari.”

“Gelecek güncellemelerimiz var, fakat bizimkisi diğerlerinkinden bir yarış sonra. Onların güncellemesinin bizim güncellememize kıyasla ne kadar iyi olacağını görmek ilginç olacak.”

“Önümüzdeki günlerde güncellemelerinin nasıl çalışacağını görmek sizin kadar beni de heyecanlandırıyor. Rotamızda kalmaya devam edeceğiz ve umarım bu işimize yarayacak.”

Hamilton ayrıca McLaren takımının son iki yarışta arka arkaya duble yapmasına rağmen favori olarak gösterilmemesi gerektiğini söyledi.

“Red Bull bence hala savaşın içerisinde ve bu hafta sonu Ferrari’nin de bu savaşa katılacağını göreceksiniz. Sadece bu haftalarda favori olarak gösteriliyoruz. Daha sezonun sadece yarışısındayız ve gidilecek çok yol var. Son yarışlarda bir çok değişiklik olacak. Kaç yarış kaldı, 11 yarış mı? Bu bir çok yarış demek, hala gidilecek uzun yol var.”

“Sonunda sonuçları almak harika hissettiriyor, fakat sadece bunlarla yaşamıyorsunuz; yarışları arkanızda bırakıyorsunuz. Geçmişle yaşayamazsınız. Her yarışı ayrı ele almalısınız ve bu zor olacak. Bence önümüzde bir kaç yarış bazı ilginç yarışlara sahne olacak.” 


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф sıkı çıktın. Saygılar.

  2. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    sizde yalan söyleyip özür dilersiniz olur biter.trafikten alışık zaten sizinki.kendi başını yer inşallah!

  3. mclaren ve ferrari güncellemeler ile sezonun ikinci yarısında öne cıkabilirler.
    zaten ferraride tek egzoz güncellemesi olmayacak diger alanlarda da gelişim olacak ve ileriki yarışlarda da devam edecek önceki senelerde oldugu gibi her yarıs gelismek için uğraşacaklar. f-kanal yüzünden geride kalınmıştı. diger alanlara yöneldikleri için her yarış gelişmeye devam edeceklerdir. Özllikle Pat Fry'da bu gelişim sürecinde önemli destek verecekdir.

  4. burak bocek avatarı

    Ya lanet olsun ya cidden 01Mclaren01 senin gibi adamlara lanet olsun ya başkada birşey demiyorum pes.vallahi pes ne bu derdiniz anlamadım ama zorla gel beni kaşı diyorsunuz ya yazıklar olsun sizin gibi taraftarada be tuh

  5. burak bocek avatarı

    Bu yarış ile beraber 4 yarış Ferrari'den Mclaren tarzı ve özellikle hızlı pistlerde fayda sağlaması için güncelleme olucak.İngiltereye giderken 0.2-0.3sn bi atılım yaparsak 2 yarışta toplam 1sn kazanmış olur vefarkıda eritiriz bence.Tekrar podyumun tepesi için yarışmayı çok özledim.Aylardır galibiyet hasretimiz var haliyle beklentiler çok arttı.Yarın ilk 2 antreman ufak bir fikir versede c.tesi düğüm biraz daha çözülür ve inşallah başarı ile nihayete erdiririz.Sezona fıtrına gibir girmiştik sonra dindi o fırtına.Geri dönme zamanı yine orda olacağız

  6. 01McLaren01  avatarı

    tabiki dönersiniz hakan tezel, olmadı yine gizli anlaşma yaparsınız sizi 10 sene daha götürür!

  7. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    ya şu banı kaldırın yada 7/24 intenetin başında yorum bekleyin önceliğiniz yapın.hala bası kişiler yorum yapıyor… pardon tarafsızdınız.ben Ip değiştirmesinide yeni hesap almasınıda çok iyi bilirim.Bunlara mecbur bırakmayın.

  8. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    can bundy (spa 2000) virajlar 1 le dönülüyor diye Ferrari taraftarlarının geri dönmeye sevinmesini engellemek istedin.Ama ben dilerimki içi fazlasıyla dolar ve sevgili rakiplerimie bizi içtenlikle tebrik etmek kalır.

  9. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    herkesin ferrariden yüksek beklentide bulunması çok iyi.

    fazladan baskı kozu her zaman kulanılmalı, ,işe yarayıp yaramadığı hafta sonu belli olur.

    malum bu yorumları monte de okuyor, ve fazlasıyla takımdan şikayetçi, bu tarz büyük beklentilerin içi bu seferde dolmazsa, müdahale kaçınılmaz.

  10. İnşallah Ferrari'nin domine ettiği yıllara geri döneriz:)

  11. lewisede katılıyorum mercedes ve renault hakkındaki görüşleri için.

  12. şunuda hatırlatıyım ferrarinin güncellemeleri öünümzdeki 3 yarış devametcek. sılverstone almanya ve macaristan… yani artık biraz daha mclaren ferrari isleyeces gibime gelıor

  13. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Lewis düzgün konusmus umarım her şey yolunda gider sahneye artık ferraride cıksın mclarenın guncellemesi nmasıl oluca merak ediyorum ama güclü olacakları kesin

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    keyifli bir yarış bekliyorum bende, özellikle sıralama turları bir hayli çekişmeli olabilir.

    antrenmanlardan sonra ilk izlenimlerden yarış durumu az çok belli olur zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir