Grosjean “Beni Eleştirenleri Şimdiden Haksız Çıkardım”

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, geçen sene Lotus’tan Haas’a geçme kararı nedeniyle hata yaptığı yönünde kendisini eleştirenleri haksız çıkardığı için mutlu olduğunu söyledi.

Geçen sene Renault olması beklenen Lotus’tan ayrılarak Haas’la anlaşan Grosjean, bir çok kesim tarafından kariyeri açısından intihar ettiği gerekçesiyle eleştirilmişti.

Ancak sezonun ilk 2 yarışında Haas orta grupta güçlü mücadele verirken Renault gerilerde kalıyor. Haas ile gösterdiği performansla birlikte Grosjean’ın adı Ferrari ile de anılmaya başlandı.

Grosjean “Bazı insanlar bunun kariyerim açısından intihar olduğunu söylediler ancak üzgünüm, hatalı çıktılar.”

“Ben çok mutluyum. Sponsorum Total’e, Renault’a ve Enstone’da bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum ancak ben kararımı verdim. Bu projeye inandım ve bunun iyi olabileceğini görebilecek kadar F1’de mücadele ettim.”

“Şimdi gerçekleri görüyoruz ve evet, muhtemelen farklı bir ortamda gelişmeme izin verildi. Beni gerçekten daha hoş karşıladılar.”

“Gerçekten deneyimli pilot istediler ve bana güveniyorlar. Bahreyn gibi yarışın ardından çok yorgunuz ancak diğer taraftan size karşı güven oluyor. Bu çok hoş.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Grosjean “Beni Eleştirenleri Şimdiden Haksız Çıkardım”” için 6 yanıt

  1. Çok konuştunuz be… Renault geleceğe yönelik bir proje. Kendileri de biliyor son sıralarda olacaklarını. Ghosn 3 sene süre vermişti. Renault gelecekte şampiyonluğa oynayabilir çünkü bir fabrika takımı. Ama Haas için aynı şey söyleyemem.

  2. çarpışan araba gibi kullandığın yılları en çok Alonso taraftarları bilir sanırım..

    ama bu günlerde düzelmiş gibi duruyorsun

  3. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    İlk yarışlardaki performansını gelecek yarışlarda da gösterebilir bence. Haas strateji hata yaparsa elbette bu olmaz. Ama Grosjean iyi başladı bu bir gerçek. Takım ona güveniyor.

  4. Renaultun arkasında toz yutacaksın diyenler vardı herkes peşin peşin sonunu düşünmeden konuşuyor işte. Bu yıl için gayet iyi karar.

  5. Renault girişini duyurduktan sonra haberim geç oldu gibisinden birşeyler söylemişti diye hatırlıyorum yani pişman olduğunu gösterir ifadeleri vardı aklımda öyle kalmış.

  6. Fazlada aynı şeyi söyleyince pilotlar sıkıyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir