Red Bull, Mercedes ve Ferrari ile Mücadele Edebileceğinden Emin

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo’nun Bahreyn GP’nin son bölümünde gösterdiği güçlü performansla Red Bull,  bu sene Ferrari ve Mercedes karşısında galibiyet mücadelesi vereceği konusunda umutlandı.

Ricciardo’nun iyi sonuç alma şansı ön kanat hasarından olumsuz etkilense de, Avustralyalı pilotun temiz havadaki sürüşünde performansının iyi olduğu görüldü.

Takım Patronu Christian Horner “Özellikle Bahreyn yarışının ikinci yarısında temiz havadayken, Ricciardo’nun çok da yavaş olmayan lider pilotlarla farkını görebilirsiniz.”

“Yarışın başında trafikte çok zaman kaybettik ve bu yüzden stratejimiz olumsuz etkilendi. Ancak şasimiz çok iyi performans gösteriyor, motorda gelişme kaydettik.”

“Sıradaki 2 yarışta iki büyük test olacak. Çin’de takvimin en uzun düzlüğü var ve Rusya da güç açısından oldukça hassas.”

“Bu yüzden sıradaki yarışlarda hasarı minimum seviyede tutarsak, ardından biraz daha güçlenebiliriz.”

“Daha fazla performans konusunda istekliyiz ve önümüzdeki grubu yakalamak istiyoruz.”

“7 ya da 8. yarışta iyi güncellemeler bekliyoruz böylece öndekilere yaklaşabiliriz.”

“O grubu yakalamaya kararlıyız. Açıkçası şasi tarafında tam gaz çalışıyoruz ancak şu anda Viry’de de iyi şeyler oluyor.” dedi.

 


Yorumlar

“Red Bull, Mercedes ve Ferrari ile Mücadele Edebileceğinden Emin” için 8 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Arkadaş bir Williams bir bu adam hep iyimser açıklamalar yapıyor. Ve biraz da atmasyon. Edersiniz paşam edersiniz inşallah. Bakalım bu yarış neler olacak. Yine haksız mı çıkacak yoksa söyledikleri gerçek mi olacak ? Sanmıyorum ama …

  2. Şahsen Çin ve Rusya’da Redbull bir miktar geride kalır diye düşünüyorum ancak Kanada yada Bakü GP’de gelmesi planlanan motor güncellemesi’nin tur zamanlarında 0.5 saniye daha iyileşme getirmesi bekleniyor.Sezonun geri kalanında da gelişim sürecek.
    Bu da Redbull’un bazı pistlerde galibiyet mücadelesi vermesi demek.

  3. Galibiyet mucadelesi derken?

    1. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

      Insanlar çok iyimser 🙂 Bu motorlar çok karmaşik değişene kadar hangi kuralllari değiştirirse değiştirsinler Ferrari ve Mercedes i mağlup edemeyecekler ki diğer üreticilrr 1.5 sene geriden geliyorlar.Ferrari bule Mercedesten yarim sezon geriden geliyor.Yakalamalari frlan çok büyük mucize.

      1. Ben karizma meselesi olarak düşünüyorum bu işi artık çünkü hiçbir elle tutulur tarafı yok. Asla ve asla yetişemeyecekler bu sezon. Sadece ölmedik deyip hala cazibe merkezi olarak kalmak istiyorlar. Her yaklaşacağız, rekabet edeceğiz açıklamasının sonrası hüsran..

        1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
          14Sulonso [MP4-31H]

          Allah allah. Bir yerden tanidik geldi bana bu son cumlen. Sezon basi birileri soyluyordu bunu. 🙂 sampiyon filan olacaklarini soyluyorlardi. Sahi ne oldu onlara?

          1. İlk seneden podyum göreceğiz diyenlerden iyi durumdayız 🙂 Sana da çok uzak olmaması gerek bu söylemlerin keza son 2 yıldır Arai nin maskarası oldunuz.

  4. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Benim için 2017 ve 2018’in en büyük şampiyonluk adaylarından birisi Red Bull. Renault, önümüzdeki yıllarda iyi bir iş çıkarırsa veya Red Bull, başka bir rekabetçi ünite bulabilirse hiç şüphe yok ki tekrardan galibiyetler ve şampiyonluklar için zirveye dönecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir