Rosberg "FW30 Daha Hızlı"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg Melbourne’deki umut vaadeden sıralamalardan sonra Williams takımının daha hızlanmış olduğunu söyledi.

Rosberg ve takım arkadaşı Kazuki Nakajima vites kutularındaki problem yüzünden çok değerli turlar kaybetmişler dolayısıyla felaket bir cuma günü geçirmişlerdi.

Buna rağmen Rosberg iyi bir sıralama turu çıkardı ve aracını yedinciliğe getirdi. Alman pilot aracın daha hızlı olduğunu düşünüyor.

"Bugünün sıralama turları sonucundan çok memnunum. Neredeyse en iyiye yaklaştık. Orta sıraların en iyisi olmayı umduğum gibi buraya ulaşmak muhteşem bir his. Tahminlerin çok üzerine ulaştık."

"Haftasonuna zor bir başlangıç yaptık, neler yapabileceğimizi gösteremedik, hala da neler yapabileceğimizi tam olarak göstermiş değiliz. Herşeye rağmen çok mutluyum, yarınki yarışta bir kaç puan kazanmak için iyi bir pozisyondayız. Bütün araçlar için zorlu bir yarış olacak. Eminim üst sıralardan ve orta sıralardan birkaça araç problem yaşayacak. Ama ben iyi olacağımızı düşünüyorum." dedi Rosberg.

Yalnızca ikinci Formula1 yarışını yaşayan Nakajima kazandığı 14. sıradan memnun olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Benim için en iyi sonuç değildi ancak geçen yıla kıyasla bu yıl sıralamaların ikinci bölümüne yükselerek bir adım daha katettim. Yarınki yarış için sabırsızlanıyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir