Mercedes Schumacher'in Yerine Kubica'yı mı İstiyor?

yazar:

kategori:

Omnicorse.it isimli sitenin iddiasına göre Alman takımın bir üyesi bugün Valensiya padoğunda 2011’de kendileriyle yarışması için Robert Kubica’ya teklif götürmüş.

Renault pilotu Kubica’nın Ferrari takımının Massa ile yola devam edeceğinin açıklanmasının ardından Fransız takımda kalacağına inanılıyordu.

Ancak Omnicorse‘un haberine göre Kubica Mercedes’te üç senelik anlaşması bulunmasına rağmen Michael Schumacher’in yerine geçebilir

İddialara göre Kubica’ya üç yıllık bir anlaşma önerilmiş ve ek olarak da iki yıllık opsiyon bulunuyor.

Bu iddiaların Schumacher’e yöneltilen ağır eleştirilerin hemen ardından ortaya çıkması da dikkatleri çekti.


Yorumlar

  1. Ferrari koltuğu içinde Takuma Sato'nun adı geçiyormuşşşşşşş…

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    mümkünse Vettel (alman) olsun.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Daimler başkanlığı içinde benim adım geçiyor olmasın o haberin altında ….

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Bir İtalyan sitesinin iddiasına göre….
    bu haberden bişey çıkmaz.İtalyan medyası Schumi Ferrari'den ayrıldıktan sonra iğneyi hep ona batırıyor zaten ama iyi oldu güldürdü bizi bu haber :))

  5. Korkarım ki Kubica Mercedesin teklifini kabul etmeyecek; haftayaki Mclarenin yapacağı teklifi bekleyecek o da olmazsa iki hafta sonra Red Bullun yapacağı teklifi değerlendirecek. Bir teranedir aldı başını gidiyor. Bu sene basın illa da Kubicayı bir takıma gönderecek işin kötü yanı eğer ilk dört takım olmazsa Virgin, HRT, Lotus ya da ne bileyim bir takıma gönderecekler. Adamlar kafalarına sokmuş Kubicaya Renaultta rahat yok.

    Schumiye gelince bu sezon hariç daha 2 sezonluk sözleşmesi var ve bu ancak Schumi tarafından bozulabilir ki onun da yapacağını sanmıyorum. Gelecek sene şampiyonluk planları kuran bir pilotun ayrılmayı düşünmesi de pek gerçekçi bir şey değil.

  6. Korkarım ki Kubica Mercedesin teklifini kabul etmeyecek; haftayaki Mclarenin yapacağı teklifi bekleyecek o da olmazsa iki hafta sonra Red Bullun yapacağı teklifi değerlendirecek. Bir teranedir aldı başını gidiyor. Bu sene basın illa da Kubicayı bir takıma gönderecek işin kötü yanı eğer ilk dört takım olmazsa Virgin, HRT, Lotus ya da ne bileyim bir takıma gönderecekler. Adamlar kafalarına sokmuş Kubicaya Renaultta rahat yok.

    Schumiye gelince bu sezon hariç daha 2 sezonluk sözleşmesi var ve bu ancak Schumi tarafından bozulabilir ki onun da yapacağını sanmıyorum. Gelecek sene şampiyonluk planları kuran bir pilotun ayrılmayı düşünmesi de pek gerçekçi bir şey değil.

  7. Bizimkiler iyice saçmalamaya başladı, hala Schumi'nin Mercedes'e gidişini hazmedemiyorlar. Kedi ciğer hesabı saçmalamaya devam ediyorlar.

  8. bi kemal sunal a gülerim bide bu italyan medyasına.hemde katıla katıla zuhaaaaa

  9. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    kubica mı Schum istediği kadar yarışabilir kendi istedikten sonra

  10. Schumii Kimi avatarı

    evet ahmet Çelik arkadaşımızında dediği gibi italyan bir sitenin iddiasına göre… bu kadarına da pes artık

  11. Ahmet  Çelik avatarı

    Benim için şumi tarihin bu zaman kadarki en iyi f1 pilotudur.ama şöyle bir gerçek var şumide bir sorun var.ama bu tür haberlerin italyadan çıkması da manidar bir durum

  12. 3 Senelik anlaşması varken ve Ross gibi bir takım patronu varken Mercedesin Alman takım rüyası varken ortada Schuminin prestiji varken bu habere gülerim 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir