McLaren Rakiplerinin Gücünün Farkında

yazar:

kategori:

Günü en hızlı dokuzuncu turun sahibi olarak kapatan Button, özellikle Ferrari’nin güçlü göründüğünü ve McLAren’in zor bir hafta sonu geçireceğini belirtti.

“Araç iyi ama tek sorun etrafımızda çok fazla hızlı aracın olması. Ferrari çok çok hızlı görünüyor. Renault ile Mercedesler bile oldukça rekabetçi Bizim için zor bir hafta sonu olacak ama yine de zevk alacağız.”

Lewis Hamilton da rakiplerinin çok güçlü göründüklerini kabul etti ancak hafta sonu için McLaren’ın yarış temposuna güvendiğini belirtti.

“Bugün fena değildi. Diğerlerinin ne kadar hızlı olduğunu görmek ilginç olacak. Fazlasıyla rekabetçi görünüyorlar. Ama yarış temposundan çok tek turluk hızda.”

“Ben yarış tempomuzun yakın olacağını düşünüyorum ama yüksek hızlı virajlarda onlara yaklaşmak çok zor. Biz yine de zorlayacağız. Onlar avantajlı durumdayken alabileceğimizin maksimumunu alabilmeliyiz.”


Yorumlar

  1. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Bu sene öyle geçiş olmayan pistleri gördük ne geçişler oldu. Bu yıl bence çok zefkli geçiyor, arkalarda bile geçiş sayısı oldukça fazla

  2. Burda geçiş mi var ki tempon iyi olsun önündeki aracı geçesin. Pole pozisyonunu alan, bir aksilik olmazsa başladığı gibi bitirir.

  3. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    arkadaşlarımıza dream on adlı şarkıyı yolluyorum.

  4. ben hala diyorum cok ciddiyim en büyk rakip mclaren. tmm redbullda ii ama ne bilim mclaren sağlam bi tempoya sahip. ama şunuda katılmıyorum mclaren yarış temposunda ii ama öle ezici bi özelliği yok alonso son turlar haric lewisn hep arksnda gitti canada.

  5. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    polu ferrariler alır yarışıda mclarenler. şaka bi yana dereceler yakın mclarenin yarış temposu iyi bakalım neler olacak.

  6. bis polu alalımda allahın izniyle gerisi alonsom halleder.

  7. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Fazlasıyla rekabetçi görünüyorlar. Ama yarış temposundan çok tek turluk hızda."
    bende en çok bu kısmı sevdim 🙂

  8. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    yarış başında en önde olmak favori olmak zaten zevk vermiyor yarış sonunda en önde olucaz ya da en kötü podyum

  9. (Ferrari çok çok hızlı görünüyor) bu kısım hosuma gitti.:) yinede ben pol için savaşacaklarını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir