Resmi: Alonso’ya Yarışma İzni Çıktı

yazar:

kategori:

Sezonun ilk yarışı Avustralya’da büyük bir kaza geçirdikten sonra Bahreyn GP’sinde yarışmasına izin verilmeyen McLaren pilotu Fernando Alonso’nun Çin GP’sine katılmasına şartlı olarak izin verildi.

Alonso’nun Çin’de yarışıp yarışmayacağı FIA’nın tıbbi ekibinin onayına bağlıydı ve bu ekibin raporu açıklandı.

Alonso’ya ilk antrenmana katılma hakkı verildi ve antrenman sonunda yeni bir muayene yapılacak. İspanyol pilotun devam edebileceğine kanaat getirilirse haftasonunun geri kalanında yarışmasına izin verilecek.

Bahreyn’de yarışamayan Alonso’nun yerine takımın yedek pilotu Stoffel Vandoorne yarışmıştı ve 10. sırada bitirerek McLaren’ın sezondaki ilk puanlarını almıştı.


Yorumlar

“Resmi: Alonso’ya Yarışma İzni Çıktı” için 7 yanıt

  1. hay babannenin …. 😀

  2. Masterdragon2016 avatarı
    Masterdragon2016

    Alonsoyu kimin yerine çıkarıcaklar merak ediyorum 🙂

    Vandoorne ve Button gayet iyi verim veriyor bence Alonso artık yedek pilot olsun zaten pist kenarında güneşlenmeyi seviyor hem seyreder hemde yorum yapar hemde cukkayı doldurur 🙂

  3. Yani kendinide iyi hissediyorsa tecrubeli olarak kendi yarısması daha onemlide

  4. Alonso da açıklama yapmış zaten. Eğer %100 hazır olduğumu hissetmez isem yarışmam diye. Eğer ki yarışın ortasında dayanamadığım için yarışı bırakmak durumunda kalırsam takım için haksızlık olur demiş.

    1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
      14Sulonso [MP4-31H]

      İlk antrenman seansından sonra netleşir. Ama ben yarışacağını düşünüyorum. Coulthard’ın da zamanında çatlak kaburgayla yarıştığını yazmıştı siteden bir arkadaş. O zamanlar da araçlar şu ankiler gibi kolay araçlar değildi.

  5. Kaburga çatlağı kolay bir durum değil.Tekrar nükseden bir olay tedavi sürecinin daha çok uzamasına neden olur.Tekrar bir kaza olasılığı gözetilerek alınmış bir karardır umarım..

  6. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Tesadüfe bak 😀 Siteye bir bakayım Alonso’nun durumu ne oldu acaba derken girer girmez haberi gördüm 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir