Alonso % 100 Hazır Hissediyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Çin GP’de yarışıp yarışamayacağına dair kararın açıklanmasının gecikmesine rağmen % 100 hazır olduğunu hissettiğini söyledi.

Avustralya’daki büyük kazada kaburgası çatlayan Alonso, Bahreyn GP’de doktorların izin vermemesi sonucu yarışamamıştı. Alonso’nun bu hafta sonu Çin’de yarışıp yarışmayacağı bugün doktorların kontrolünden sonra açıklanacaktı ancak bu kararın açıklanması normalden geç oldu.

Yapılan açıklamada Alonso’nun yarınki antrenmanlara çıkacağı ve ardından tekrar kontrol edilerek yarışmasına izin verileceği belirtildi.

Alonso “İyi olduğumdan emin olmasaydım buraya uçmazdım. Bunu Bahreyn’de bir kere yaptım ve tüm hafta sonu orada olmak oldukça zordu.”

“Geçen cuma Milan’dan Şanghay’a uçtum ve iyi olacağımdan % 100 eminim.” dedi.

FIA’nın kararının gecikmesi konusunda Alonso “Bilmiyorum. Bu soruyu muhtemelen onlara sormanız lazım.”

“Bazen süreç istediğimizden uzun sürebiliyor ya da dışarıdan baktığınızda görülmeyen şeyler olabiliyor. Bazı prosedürler, evrak işleri falan oluyor.”

“Buraya gelip iyi olduğumu söylememle bitmiyor. Yazılmadan önce biraz zaman alıyor ve bu tür şeyler olmuş olmalı.”

“Kararı sizle oturmadan 10 dk önce almayı ve konuşacak bir şeyler olmasını bekliyordum ancak muhtemelen bir kaç saat gecikme olacak. Yarın 10’dan önce olduğu sürece benim için sıkıntı yok.” dedi.

Bahreyn’de Alonso’nun yarışmayacağının belirtilmesinin ardından McLaren’in Patronu Ron Dennis yarışmasına izin verilmesi konusunda zorlamıştı.

Alonso “Burada FIA’yı sorgulamıyoruz. FIA son kararı verdiğinde bundan mutluluk duyarız. Çünkü % 100 olmak isteyen ilk kişi benim. Bu benim güvenliğim için.”

“% 100 hissediyorum. Onların da böyle düşüneceğini tahmin ediyorum. Seanstan sonra iyi hissedeceğim çünkü F1 çok yegane bir spor.”

“Yarıştan önce ne tür bir aktivite yaptığınız önemli değil. Araç içerisinde yegane bir pozisyondayım. Bu yüzden bir kaç turun ardından iyi olup olmadığımı anlayacağım. Aynı şekilde diğer tarafın da. Normal olan ya da mantıklı olan bu.” dedi.

Yarışmasına izin verilmemesi ihtimali için Alonso “Artık bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bunun cevabını dahi düşünmeyeceğim çünkü mümkün olduğunu düşünmüyorum.” dedi.


Yorumlar

“Alonso % 100 Hazır Hissediyor” için 6 yanıt

  1. ********* (spä2000) avatarı
    ********* (spä2000)

    Bu adamın huyu bu.
    %110 şampiyonum
    %110 umu verdim
    %100 hazırım

    Bıkmaz.
    Şişir.
    Sonuç.
    Emeklilik.

  2. Şimdi fark ettim de, ben Alonso’ya çok benziyorum. Kardeşiz galiba.

  3. Bahreyn’e de hazır hissediyordu. 😀 Bütün kaburgalar kırık olsa yarışacak adam. Azim hırs herşey var

    1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
      14Sulonso [MP4-31H]

      Bazıları da çıkıp artık onun zamanı geçti, en iyisi değil bilmem ne diyor. Hızlı bir araçla neler yapabileceğini herkes biliyor ve deli gibi korkuyorlar. Böyle konuşarak moralini düşürmeye çalışıyorlar ama Alonso’nun onları taktığı mı var? 😀

  4. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Nasıl da yüzü gülüyor?Vandoorne nin bir yarışa daha çıkmasına dayanamazdı zaten,ee biliyor iyi pilotların bir kere yarışa çıkması belki alonsonun değil ama başka pilotların koltuğunun sallantıya uğramasına neden olacak.

  5. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
    14Sulonso [MP4-31H]

    Heyt be 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir