Hamilton “Bu Hafta Sonu Gerçek Bir Ferrari – Mercedes Savaşı Olacak”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Çin GP öncesi cuma günkü antrenman seanslarına bakıldığında Ferrari’nin kendileri için ciddi bir rakip olacağını söyledi.

Mercedes pilotları bugün gerçekleştirilen ilk seansı zirvede tamamlasa da ikinci antrenman seansında Ferrari pilotları ilk 2 sırada yer aldılar.

Hamilton “Benim açımdan oldukça zor bir gündü ancak dengeyi bulmaya çalışırken bu tür günler olur. Bugün aynı zamanda çok rüzgarlıydı ve Ferrari hızlı göründü. Bu yüzden bir yarış olacak.”

“Rakamlar gerçek ancak bekleyip görelim. Henüz mühendislerimle konuşmadım ancak tahminlerim bu yönde.”

“Süper yumuşak lastiklerde çok fazla aşınma yaşadım ancak orta sertler iyiydi. Bugün bu iki lastiği kullandım. Çok olağan dışı bir şey yoktu ancak Ferrariler özellikle güçlüydü bu yüzden bu hafta sonu onlarla gerçek bir mücadele olacak gibi görünüyor.”

“Bugün kesinlikle mükemmel dengeyi bulamadım. Henüz denge mükemmel değil ancak üzerinde çalışıyoruz. Evet, bir kaç hata yaptık ancak genel olarak ilk turlarda fren dengesi sorunu vardı.”

“Ferrari hızlı göründü bu yüzden onlarla yarışacağız gibi. Heyecanlı olacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton “Bu Hafta Sonu Gerçek Bir Ferrari – Mercedes Savaşı Olacak”” için 7 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Artık bir mücadele şart. Gerçekten şampiyon olmasak bile hiç değilse bir kaç yarış zirve mücadelesi yada çekişme olmalı. Mercedes dışında birisi kazanmalı. Şimdi bunu dedim diye farklı takım siz mi oluyorsunuz diyen birisi çıkar 😀

    1. Emre Özhan avatarı

      yanlız mercedes dışında bir değil birden fazla takımın kazanması lazım.14 te 3 galibiyet ric redbull.15te 3 galibiyet vet ferrari.yani farklı biri kazansada olur rai mesela maksat eğlenceli çekişmeli geçsin

  2. [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Wait us Melbourne #ForzaFERRARİ

    Pazarı iple çekiyorum,bazı sevimsiz insanları üzmemiz gerekiyor.

    1. 14Sulonso [MP4-31H] avatarı
      14Sulonso [MP4-31H]

      Once aracinizi start cizgisine getirin de galibiyet sonraki is 😀

      1. Bunu sen mu söylüyon ? 🙂

      2. Hasan YALÇINKAYA avatarı
        Hasan YALÇINKAYA

        Çok komik

  3. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Stintleri inceledim kimi ve seb’in dediklerinden çıkarım yapacak olursak ss de mercodan hızlı gibiyiz ya da şu tabir daha doğru olur yavaş değiliz ama onlar medium da bizden net hızlılar çünkü medium stintleri ss e yakın(iki lastik arası farka göre) bu soru işareti oluşturuyor.ama kendi adıma konuşursam mücadele bekliyorum bu hafta.en azından ispanyaya kadar idare edelim yeter zaten ispanyada ya hero ya mero durumu olacak ondan sonra Allah Kerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir