Hulkenberg Çin’de İlk Günden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, rakiplerinin aksine Çin’de ilk günkü çalışmalardan memnun ayrıldığını söyledi.

Çin’de gerçekleştirilen ilk gün antrenmanlarında bir çok sürücü denge sorunundan şikayet ederken Force India pilotu Hulkenberg memnun olduğunu belirtti.

7. olan Hulkenberg “Bugünden oldukça memnunum. Daha yapmamız gereken şeyler var tabi ki ancak her zamanki gibi lastikleri öğrenmeye çalıştık ve farklı şeyler denedik.”

“Lastik aşınması oldukça yüksek ve bugün bunu bir kez daha gördük. O yüzden yarışta önemli bir etken olacak. Aynı zamanda zaman tablosunda herkesin ne kadar yakın olduğunu gördük. Yakın bir grid olacak.” dedi.

9. olan Sergio Perez “Pist koşulları en iyisi değildi çünkü seans boyunca rüzgar vardı ve istikrarlı olmak zordu. Aynı zamanda sabah kırmızı bayraklarla vakit kaybettik.”

“Bugünün ana konusu lastik aşınmasıydı. Gece boyunca bu durumu nasıl geliştirebileceğimiz, aynı zamanda aracın dengesini iyileştirme konusunda çalışmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

“Hulkenberg Çin’de İlk Günden Memnun Ayrıldı” için bir yanıt

  1. Bahreyn’in aksine daha iyi bir haftasonuna başladık, orada ilk turda yarışı bitirmiştik kafada. İlk 2 takımdan sonra orta grup heyecan verici F.İndia, Red Bull, T.Rosso, Haas, Williams, Mclaren 6 takım ön grup sorun yaşamaz ise 6 sıra için 12 tane pilot savaş vericek belki Renault’da bu grupta sayılabilir. Olası bir yağmur beklentisi rüzgarı ters yöne estirir, şahsen işimize gelir. İlk antremanda Hulk’un bir turunu seyrettim,lastikleri iyi kullanabilirsek iki pilot ile puanlar alabiliriz. Umarım ıslak bir haftasonu olur,zevkli bir yarış izleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir