Wolff “Hamilton’un Kişisel Gelişimi Etkileyici”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, Çin GP öncesi sıralamalarda sorun yaşayan Lewis Hamilton’un yaşananlara verdiği tepkinin, şampiyon pilotun gelişimini kanıtladığını söyledi.

Sıralamaların ilk sorununda ERS sorunuyla hiç hızlı tur atamayan Hamilton, garaja döndüğünde hayal kırıklığı yaşamasına rağmen ekibine destekte bulundu.

Wolff “O harika durumda. Son 3 senede, bu takım içerisinde onda gördüğüm kişisel gelişim olağan üstü. İki şampiyonluk kazandı ve birey olarak kendisini bulduğunu görebiliyorum.”

“Kendisini eleştiren insanlar nedeniyle ne kadar baskı altında olduğunu biliyorsunuz. Ancak yine de o içgüdülerini takip ediyor ve kendi yolundan ilerliyor. Bu işe yarıyor gibi görünüyor.”

“Ve bu takım için harika. Çok iyi ruhlara sahip iki rekabetçi pilotumuz var. Onlar takıma çok iyi entegre oldular ve takıma enerji veriyorlar. Takımın ilerlemesini sağlıyorlar.”

“Bugün Lewis’in o durumda garaja gelip herkesin elini sıkması ve herkese destek vermesi ağzımın açık kalmasına neden oldu.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Wolff “Hamilton’un Kişisel Gelişimi Etkileyici”” için 3 yanıt

  1. patron kısaca demiş ki:

    “kazandığı 2 şampiyonluğu top-yekün kendine maletmeye kalkan, şöyle atlarım böyle zıplarım beni kimse tutamaz diyen lewis’e verdiğimiz ayar sonucu bizim mercedes’imiz olmadan bu başarıların gelmeyeceğini anladı ve ayakları yere bastı. bu durumu kabul etmesi de (daha doğrusu mecburen kabullenmiş görünüp hoş gözükme çabası da) verdiğimiz ayarın hedefe gittiğinin bir kanıtı. ailecek, takımcak bu durumdan mutluyuz. patron; süper mercedes aracı ve pek tabi onun yöneticileri olan bizleriz.”

  2. Bu sene bizim Lewis’e sus payı mı verdiler ne yaptılar arkadaş iki yarıştır araç start almaktan aciz bu sıralamalarda motor gümledi benim bildiğim Lewis çoktan suratını asmış psikolojik savaş başlatmıştı şimdiye:) Sanırım üzülmesin bu sene Rosberge verelim şampiyonluğu abisi demişler :))

  3. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Duygulandım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir